BREAKING NEWS
latest

Ξεσπά ο Γιώργος Παρτσαλάκης με τον Δημήτρη Λιγνάδη – «Τα ήξερα όλα, δεν μπλέχτηκα για ένα κάθαρμα»


Ξεσπά ο Γιώργος Παρτσαλάκης με τον Δημήτρη Λιγνάδη – «Τα ήξερα όλα, δεν μπλέχτηκα για ένα κάθαρμα»

"Δεν είχα στοιχεία να βγω γιατί αν είχα, θα έβγαινα. Επειδή δεν τα είχα, θα μπορούσα να κατηγορηθώ αυτομάτως και να βρεθώ για ένα κτήνος μπερδεμένος σε μια ιστορία, γιατί πραγματικά πιστεύω ότι όταν έχεις αποδείξεις πρέπει να τις καταθέτεις" ανέφερε ο Γιώργος Παρτσαλάκης.

Πυρ και μανία είναι ο γνωστός ηθοποιός Γιώργος Παρτσαλάκης για τις κατηγορίες που έχει σε βάρος του ο Δημήτρης Λιγνάδης.

Ο ίδιος παραχώρησε δηλώσεις στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Mega και σε έντονο ύφος ανέφερε για τις τελευταίες εξελίξεις: «Αυτά που άκουγα και που ήξερα ότι συμβαίνουν και γίνονται από κάποιους ανθρώπους, δεν είχα στοιχεία να βγω γιατί αν είχα, θα έβγαινα. Επειδή δεν τα είχα, θα μπορούσα να κατηγορηθώ αυτομάτως και να βρεθώ για ένα κτήνος μπερδεμένος σε μια ιστορία, γιατί πραγματικά πιστεύω ότι όταν έχεις αποδείξεις πρέπει να τις καταθέτεις. Όταν δεν έχεις πρέπει να σιωπάς γιατί μπορεί να βρεθείς μπερδεμένος για ένα κάθαρμα στην ζωή σου κι είναι αμαρτία.

Αυτά για τα οποία κατηγορείται, είναι πράγματα που ακούγονται εδώ και 15 χρόνια, έχουν ειπωθεί εδώ και εκεί και παραπέρα. Έχω αρνηθεί πράγματα, δουλειές κι ιστορίες γιατί ήξερα ότι είναι μπερδεμένοι σε αυτές τις δουλειές αυτές οι εγκληματικές φυσιογνωμίες. Από την στιγμή που απόκτησα δύο παιδιά έκανα μια σκέψη, ότι αν ακολουθήσουν την δουλειά μου, θα πρέπει να τα προσέχω πολύ, γιατί ήξερα ποιοι είναι οι επικίνδυνοι άνθρωποι και που ήξερα ότι αν ο μη γένοιτο συνέβαινε κάτι στα παιδιά μου πολύ απλά αυτό το κάθαρμα δεν θα είχε λαρύγγι, γιατί είμαι της άποψης ότι δεν παίρνουμε τον νόμο στα χέρια μας αλλά στην περίπτωση του παιδιού μου εγώ τον παίρνω. Άνθρωποι που έχουν εξουσία κι είναι καθάρματα, θα την χρησιμοποιήσουν με λάθος τρόπο και θα καταστρέψουν ψυχές ανθρώπων. Εάν σε έναν άθλιο άνθρωπο δώσεις Υπουργείο, πολύ απλά θα καταστρέψει… Η Υπουργός Πολιτισμού έπεσε από τα σύννεφα και δεν ήξερε…Αυτό είναι μεγάλη ντροπή!

Λυπάμαι πολύ αλλά ο συγκεκριμένος άνθρωπος είναι και πολύ μέτριος ηθοποιός δυστυχώς και λυπάμαι βαθύτατα γιατί γνώριζα τον αξιόλογο πατέρα του. Ήμουν 15 χρόνια στο Εθνικό Θέατρο…Άνθρωποι σάπιοι και ξεφτιλισμένοι λένε ότι υπηρετούν την τέχνη και τον πολιτισμό… Όλοι έχουμε τσακωθεί στην δουλειά αλλά υπάρχουν όρια κι όταν φτάνουμε σε παιδιά θέλουν εκτέλεση! Είμαι υπερήφανος που είμαι ηθοποιός, ο γιος μου σκηνοθέτης και θα πρέπει να τον υπερασπιστώ από αυτούς τους άθλιους.»






 ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΤΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ ΣΑΣ

 ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ 

ΣΤΟ FACEBOOK Ή ΣΤΟ BLOGGER👇

« PREV
NEXT »

Facebook Comments APPID