BREAKING NEWS
latest

Παραλήρημα Ομέρ Τσελίκ: Θα μετατρέψουμε τα όνειρα Ελλάδας και Κύπρου σε εφιάλτες


Παραλήρημα Ομέρ Τσελίκ: Θα μετατρέψουμε τα όνειρα Ελλάδας και Κύπρου σε εφιάλτες

«Το ντουέτο Ελλάδας- Ελληνοκυπρίων, τρέφει όνειρα να υλοποιήσει μαξιμαλιστικά σχέδια», ανέφερε ο Ομέρ Τσελίκ

Σε νέα επίθεση που δυναμιτίζει το κλίμα ανάμεσα σε Ελλάδα και Τουρκία, προχώρησε ο εκπρόσωπος του κόμματος του Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, Ομέρ Τσελίκ, ο οποίος κατηγόρησε την Αθήνα για το Φόρουμ «Φιλία» που διοργάνωσε και κατά το οποίο συμμετείχαν Κύπρος, Αίγυπτος, Μπαχρέιν, Γαλλία, Σαουδική Αραβία αλλά και ΗΑΕ.

Ο εκπρόσωπος του Ερντογάν διερωτήθηκε γιατί «η Τουρκική Δημοκρατία, μια χώρα της Μεσογείου στο επίκεντρο αυτών των προβλημάτων, δεν προσκλήθηκε σε αυτή τη συνάντηση; Γιατί δεν υπήρχε εκεί η “ΤΔΒΚ” όπου ήταν παρούσα η Ελληνοκυπριακή πλευρά;».

Σύμφωνα με τον ΣΚΑΪ ο ίδιος πρόσθεσε στη συνέχεια «καμία συνάντηση από την οποία αποκλείεται η “ΤΔΒΚ”, δεν θα είναι ένα φόρουμ φιλίας. Οι δηλώσεις που έγιναν από τον Έλληνα υπουργό Εξωτερικών είναι δηλώσεις που δεν συνάδουν με μια φιλία. Εάν το ντουέτο Ελλάδας- Ελληνοκυπρίων, τρέφει όνειρα να υλοποιήσει μαξιμαλιστικά σχέδια παίρνοντας με το μέρος του τα κράτη που έχουν προβλήματα με την Τουρκία, θα μετατρέψουμε αυτά τα όνειρα σε εφιάλτες».

Ο Τσελίκ συνέχισε το παραλήρημα κατά της χώρας μας βάζοντας στόχο και την ακτοφυλακή, «οι ενέργειες της ελληνικής ακτοφυλακής και της ΦΡΟΝΤΕΞ να βυθίζει βάρκες με μετανάστες και στέλνοντας τους πίσω στην Τουρκία, είναι απόπειρες θανάτωσης ανθρώπων. Αυτές οι απάνθρωπες πράξεις αυξάνονται».





 ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΤΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ ΣΑΣ

 ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ 

ΣΤΟ FACEBOOK Ή ΣΤΟ BLOGGER👇

« PREV
NEXT »

Facebook Comments APPID