BREAKING NEWS
latest

Μέγκαν Μαρκλ και πρίγκιπας Χάρι: Η πρώτη εμφάνιση μετά την αποχώρησή τους από το Μπάκιγχαμ


Μέγκαν Μαρκλ και πρίγκιπας Χάρι: Η πρώτη εμφάνιση μετά την αποχώρησή τους από το Μπάκιγχαμ

Από κοινού την πρώτη τους εμφάνιση έκαναν οι Μέγκαν Μαρκλ και πρίγκιπας Χάρι, μετά το οριστικό Megxit

Το ζευγάρι, είναι πλέον απαλλαγμένο από κάθε πρωτόκολλο και συνήθειες της παραδοσιακής βρετανικής βασιλικής οικογένειας, καθώς ανακοινώθηκε η αποχώρησή τους από το Μπάκιγχαμ.

Η ανακοίνωση του παλατιού, που έκρυβε μεγάλη οργή, τόνιζε πως δεν μπορούσαν να συνεχίσουν με «τις ευθύνες και τα καθήκοντα που συνοδεύουν μια ζωή δημόσιας υπηρεσίας». Ο πρίγκιπας Χάρι έχασε τα πολύ προσφιλή του στρατιωτικά αξιώματα, ενώ η Μέγκαν Μαρκλ τις φιλανθρωπικές της αναθέσεις.

Λίγα 24ωρα μετά το οριστικό Megxit, Μέγκαν Μαρκλ και πρίγκιπας Χάρι έκαναν την πρώτη τους εμφάνιση, γύρισαν βίντεο 20 δευτερολέπτων για να συνδέσουν το podcast του Archewell Audio σε μια ζωντανή μετάδοση εκδήλωσης Spotify.

Το βίντεο της Μέγκαν Μαρκλ και του πρίγκιπα Χάρι

«Δημιουργήσαμε Archwell Audio για να διασφαλίσουμε ότι μπορούμε να ακουστούν φωνές και ιστορίες ανθρώπων που ίσως δεν ακούγονται», αναφέρει η Μέγκαν, η οποία φορούσε δημιουργία του Oscar de la Renta, αξίας 2.645 λιρών.

«Το μεγαλύτερο μέρος αυτής της προσπάθειας είναι να δημιουργηθεί αυτή η κοινότητα, που μπορείτε να μοιραστείτε, που θα ενθαρρύνει όλους τους άλλους να μοιραστούν τις δικές τους αδυναμίες σε αυτόν τον ασφαλή χώρο», δήλωσε ο Χάρι.

 Πηγή




 ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΤΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ ΣΑΣ

 ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ 

ΣΤΟ FACEBOOK Ή ΣΤΟ BLOGGER👇

« PREV
NEXT »

Facebook Comments APPID