BREAKING NEWS
latest

Η αποκάλυψη της Λέχου για τον Κιμούλη την περίοδο που ήταν ζευγάρι – «Με έβριζε στη σκηνή και έπαιρνα λεξοτανίλ»


Η αποκάλυψη της Λέχου για τον Κιμούλη την περίοδο που ήταν ζευγάρι – «Με έβριζε στη σκηνή και έπαιρνα λεξοτανίλ»

Η Κατερίνα Λέχου με αφορμή τις καταγγελίες ηθοποιών αποκάλυψε μιλώντας στην εκπομπή «Το πρωινό» ότι δέχτηκε άσχημη συμπεριφορά από τον Γιώργο Κιμούλη όταν συνεργάστηκαν.

Μάλιστα την περίοδο εκείνη εκτός από συνεργάτες ήταν και ζευγάρι. «Αυτή τη στιγμή νιώθω ότι κάτι έχει ωριμάσει μέσα μου για να μιλήσω. Έρχεται κάποια στιγμή που πρέπει να βρεθούν κάποιοι προ των ευθυνών τους. Οι αποκαλύψεις που γίνονται επισύρουν πολλές συνέπειες, γιατί έχουν όλοι πίσω τους οικογένειες και παιδιά, αλλά φαίνεται ότι ο πόνος είναι ο δρόμος για την εξυγίανση.


Προσωπικά μέσα μου, επειδή είμαι 53 ετών και το έχω διαχειριστεί και το έχω συγχωρέσει, όμως δεν μπορώ να το αποσιωπήσω, με έτρωγε μέσα μου. Είμαι ταραγμένη. Εξεπλάγην με τον εαυτό μου γιατί το συναίσθημα του φόβου ξύπνησε μέσα μου σαν τα αγριόχορτα. Ήταν πολύ έντονο αυτό που έγινε.

Αφορά μια επαγγελματική μου συνεργασία, που τη διαχωρίζω από την προσωπική μου σχέση με τον Γιώργο Κιμούλη. Ήταν το 2003-04 και το βίωσα για μια ολόκληρη σεζόν. Ήταν μαζί του και επί σκηνής είχε αντιεπαγγελματική συμπεριφορά σε σημείο που έφτανα να μην μπορώ να πω τα λόγια μου. Μιλώ μόνο για το επί σκηνής και το διαχωρίζω πλήρως από την προσωπική μου σχέση με αυτόν τον άνθρωπο γιατί ήταν μόνο δική μου ευθύνη το τι έκανα. Δεν ήξερα κάθε μέρα αν μπορώ να το αντιμετωπίσω.


Με έβριζε και η λεκτική και η ψυχολογική βία είναι σαν άγριο θηρίο. Κάθεται και παραμονεύει και δεν ξέρεις τι ώρα θα εφορμήσει. Είσαι συνέχεια σε εγρήγορση, σε άμυνα και αυτό είναι εξουθενωτικό. Σε νοιάζει μόνο η επιβίωση εκείνη τη στιγμή. Είναι ένας ιστός αράχνης που δεν τον καταλαβαίνεις. Φοβόμουν και δεν ξέρω τι φοβόμουν. Να μη χαλάσω τη δουλειά, τη φήμη μου; Ένιωθα ενοχές ότι μπορεί να φταίω κι εγώ.

Μετά ήρθε το πλήρωμα του χρόνου, χωρίσαμε και μπόρεσα να συνεχίσω τη ζωή μου. Είναι άλλο η αυστηρότητα, η πειθαρχία ακόμα και το αν παραφερθεί κάποιος στον εργασιακό μας χώρο κι άλλο ένα καθεστώς διαρκείας και πλανάται στον αέρα. Πρέπει να προσέχεις κάθε σου φράση. Εννοείται ότι έπινα, έπαιρνα λεξοτανίλ, είχα βγάλει δερματικά. Ήμουν μεγάλη σε ηλικία και ντρέπομαι που το λέω. Ήμουν 34 ετών και είχαν κάτι τότε και το “Είσαι το ταίρι μου” και είχα πάρει λίγο τα πάνω μου. Δεν συνεργάστηκα ξανά ποτέ και είχα πρόταση και είπα όχι».

Όταν ρωτήθηκε αν γνώριζε τι είχε συμβεί σε συναδέλφους της απάντησε: «Είχα ακούσει και για άλλους συναδέλφους. Όλοι μας ξέρουμε για όλους και για τον Κιμούλη και για άλλες περιπτώσεις που βγήκαν και θα βγουν. Μη φοβόμαστε να μιλήσουμε. Δεν θα μπερδευτούν τα πράγματα, αλλά θα καθαρίσουν».
 





 ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΤΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ ΣΑΣ

 ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ 

ΣΤΟ FACEBOOK Ή ΣΤΟ BLOGGER👇

« PREV
NEXT »

Facebook Comments APPID