BREAKING NEWS
latest

Wu Wei ή κάνοντας τίποτα: Διαχείριση της τέχνης της ενέργειας χωρίς ενέργεια


Wu Wei ή κάνοντας τίποτα: Διαχείριση της τέχνης της ενέργειας χωρίς ενέργεια

Είμαστε εξαρτημένοι από μια νεαρή ηλικία για να αισθανθούμε μια αίσθηση έλλειψης και περιορισμού. το συναίσθημα ότι οτιδήποτε έχουμε και είμαστε δεν είναι ποτέ αρκετό. Πράγματι, το κάρμα, ή η δράση, είναι αναπόφευκτα στη ζωή. Είναι αδύνατο να μην κάνεις τίποτα. Ακόμα και για να επιβιώσουμε πρέπει να κάνουμε συνεχώς κάτι. Πρέπει να τρώμε και να πίνουμε, να κινούμαστε, να κοιμόμαστε και να φροντίζουμε το σώμα μας. Για να διατηρήσουμε την απλούστερη ζωή χρειάζεται προσπάθεια, τουλάχιστον όλη η προσπάθεια που απαιτείται για να έχουμε ένα βασικό εισόδημα.

Ακολουθούν μερικές συμβουλές για αβίαστη ζωή. Μπορεί να χρειαστεί ένα άλμα πίστης για να μπορέσουμε να κάνουμε ένα βήμα πίσω και να είμαστε πρόθυμοι να χαλαρώσουμε τα χαλινάρια… αλλά να πειραματιστούμε με αυτά. Μπορεί να εκπλαγείτε με το τι συμβαίνει. Χαλάρωσε Η ένταση δεν περιορίζει μόνο το σώμα αλλά και το μυαλό και τα συναισθήματα. Δεν είναι ένας υγιής τρόπος ύπαρξης, ειδικά όταν διατηρείται σταθερά και γίνεται ο συνήθης τρόπος λειτουργίας μας. Να γνωρίζετε πότε και πώς να ανταποκριθείτε κατάλληλα.

Όταν αισθάνεσαι γαλήνιος και ισορροπημένος, το μυαλό σου είναι σαφές και μπορείς να δεις, να μετρήσεις και να ανταποκριθείς με μεγαλύτερη ακρίβεια σε καταστάσεις. Σε αυτή την κατάσταση αβοήθητης προσπάθειας, το μόνο που χρειάζεται να κάνετε είναι να κοιτάξετε, να ακούσετε και να απαντήσετε με τον πιο κατάλληλο τρόπο, χρησιμοποιώντας όλες τις γνώσεις, την εμπειρία και τους πόρους που έχετε στη διάθεσή σας. Εναλλαγή εργασίας και ανάπαυσης. Παρατηρήστε την ροή ζωής. Είναι μια τέλεια ισορροπία. Μην εργάζεστε σε κάτι μέχρι να είστε τελείως εξαντλημένοι.

Η φιλοσοφία Wu Wei






 ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΤΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ ΣΑΣ

 ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ 

ΣΤΟ FACEBOOK Ή ΣΤΟ BLOGGER👇

« PREV
NEXT »

Facebook Comments APPID