Survivor: Η είσοδος της Χοψονίδου

0


Survivor: Η είσοδος της Χοψονίδου

Στο Survivor της Κυριακής θα κάνει την είσοδό της, η Βαλέρια Χοψονίδου.

Την ώρα που στο Survivor δεν έχει κοπάσει ακόμα ο ντόρος με την Ανθή Σαλαγκούδη και γίνονται συζητήσεις για την είσοδο του Νέρι Καστίγιο, συνεχίζονται οι εμφανίσεις των νέων παικτών.

Αυτή την Κυριακή λοιπόν θα έχουμε την είσοδο της Βαλέριας Χοψονίδου, την αδελφή της Ολυμπίας δηλαδή που είναι η σύζυγος του Βασίλη Σπανούλη.


Μαζί της θα μπει στο παιχνίδι και άλλη μία κοπέλα, τα στοιχεία της οποίας δεν έχουν γίνει γνωστά.

Θυμίζουμε οτι μαζί τους, είχε ταξιδέψει στον Άγιο Δομίνικο και ο Ηλίας Μπόγδανος. Ο frontman της pop-rock ελληνικής μπάντας Inco, ο οποίος εκτός από το τραγούδι, είναι γνωστός για την ενασχόλησή του με τρίαθλο, την πυγμαχία αλλά και spinning instructor γνωρίζει πως να επιβιώνει στα δύσκολα!



Μοιραστείτε το άρθροΣτείλτε το σε φίλους ή αποθηκεύστε τον σύνδεσμο για αργότερα.
Η συζήτηση συνεχίζεται

Η άποψή σας έχει αξία

Μοιραστείτε τη γνώμη σας για το άρθρο και συμβάλετε σε έναν χρήσιμο, τεκμηριωμένο και πολιτισμένο διάλογο.

  • Σεβασμός στους συνομιλητές
  • Σχόλια σχετικά με το θέμα
  • Χωρίς προσβολές ή προσωπικά δεδομένα
Γράψτε το σχόλιό σας Τα σχόλια εκφράζουν τους συντάκτες τους και μπορεί να ελέγχονται σύμφωνα με τους κανόνες συμμετοχής.
Σχόλια αναγνωστών

Δεν υπάρχουν σχόλια

Facebook Comments APPID