BREAKING NEWS
latest

Survivor: Όλοι εναντίον Κάτιας!


Γεμάτο εντάσεις ήταν το συμβούλιο από την πλευρά των "Διασήμων"

Ο Γιώργος Λιανός ήθελε να ξεκαθαρίσει η κατάσταση και οι παρεξηγήσεις με την ομάδα των "Διασήμων" 

Η ομάδα των "Διασήμων" φαίνεται να έχει χωριστεί σε δύο υποομάδες και αυτό σχολιάστηκε από την Κάτια Ταραμπάνκο, η οποία δήλωσε πως ο μόνος παίκτης που έχει έρθει πιο κοντά είναι ο Γιώργος Κοψιδας. Εκείνος με τη σειρά του απάντησε οτι:

"Δεν είμαι καθόλου απόμακρος με την ομάδα. Συμμετέχω σε οποιαδήποτε κοινωνική εκδήλωση και συζήτηση. Εμένα μου αρέσει να περνάω και κάποιες στιγμές μόνος μου. Το'χω ανάγκη, το κάνω και στην προσωπική μου ζωή εκτός Survivor. Απολαμβάνω τη μοναχικότητα μου, αλλά απόμακρος δεν είμαι. Είναι δύο διαφορετικές έννοιες.'Εχω ψάξει πολύ μέσα μου τι κάνω λάθος"

Ο Περικλής Κονδυλάτος θέλησε να σχολιάσει τον τρόπο που ψηφίζει η ομάδα του, λέγοντας πως "η διαφοροποίηση που υπάρχει στην ψηφοφορία ειναι πως τους συμπαίκτες μου δεν τους νοιάζει ούτε το αγώνισμα ούτε τα skills. Αυτό πρέπει να μας προβληματίσει σχετικά με το ποιο είναι το ζητούμενο, ούτε τα αγωνίσματα ούτε η διαβίωση. Ίσως είναι στους ενδιάμεσους τόνους. Αυτό εν είναι η άποψη μου".

Η νέα παίκτρια Ελίζαμπεθ Ελέτσι, τόνισε πως δεν ήταν δίκαιο να τεθεί ως υποψήφιος προς αποχώρηση ο Γιώργος Κοψιδάς καθώς φέρνει πολλές νίκες στην ομάδα. Έτσι, ζήτησε από τους υπολοιπους "Διασήμους" να εξηγήσουν τους λόγους αυτής της αποφάσης.

Από την άλλη πλευρά, η Ανθή Σαλαγκουδη είπε πως "ο Γιώργος πέρα από τις νίκες, μπορεί να έχει και κάποια άλλα στοιχεία που να μην αρέσουν στην καλύβα".

Κλείνοντας, η Άννα Μαρία Βελλη ανέφερε πως η συγκεκριμένη συζήτηση δεν αφορά τους "Μαχητές" και θα πρέπει να λυθεί ανάμεσα στους παίκτες της ομάδας της.






 ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΤΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ ΣΑΣ

 ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ 

ΣΤΟ FACEBOOK Ή ΣΤΟ BLOGGER👇

« PREV
NEXT »

Facebook Comments APPID