Κυριακή

Ντόμινο αντιδράσεων προκάλεσε η ανάδειξη της Ανθής Σαλαγκούδη σε πιο δημοφιλή παίκτρια στο «Survivor 4»Ντόμινο αντιδράσεων προκάλεσε η ανάδειξη της Ανθής Σαλαγκούδη σε πιο δημοφιλή παίκτρια στο «Survivor 4»

Ντόμινο αντιδράσεων προκάλεσε η ανάδειξη της Ανθής Σαλαγκούδη σε πιο δημοφιλή παίκτρια της προηγούμενης εβδομάδας στο «Survivor 4», σύμφωνα με τα αποτελέσματα της ψηφοφορίας του κοινού. Τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης αντέδρασαν σφοδρότατα εναντίον της 36χρονης δημοσιογράφου - που δεν διακρίνεται για τις υψηλές επιδόσεις της στο ριάλιτι τιυ ΣΚΑΪ - και υπήρξαν αναφορές ότι τα μηνύματα υπέρ της Ανθής προήλθαν στο σύνολό τους από ενέργειες της οικογένειας Σαλαγκούδη.

Το Twitter πήρε φωτιά σε βαθμό που κάποιοι σχολίασαν ότι δεν θα ξαναδούν το ριάλιτι γιατί «είναι στημένο». Ο ΣΚΑΪ από την πλευρά του διευκρίνισε πως δεν έχει καμία εμπλοκή και πως η ψηφοφορία είναι αδιάβλητη, αλλά αν υπάρξει καταγγελία θα εξεταστεί η αλλαγή του τρόπου ψηφοφορίας συνολικά.Μοιραστείτε αυτό το άρθρο με τους φίλους σας!


Disqus Comments

Δείτε επίσης: