Πέμπτη

Survivor 2021: Ο Τριαντάφυλλος έχει το υψηλότερο κασέ - Πόσα παίρνειSurvivor 2021: Ο Τριαντάφυλλος έχει το υψηλότερο κασέ - Πόσα παίρνει

Ο γνωστός τραγουδιστής φαίνεται πως είναι ο πιο ακριβοπληρωμένος παίκτης του φετινού Survivor και όχι η Αγγελική Λάμπρη. Με πόσα χρήματα "έκλεισε" τη βδομάδα.

Πάρα πολύ καλά είναι τα χρηματικά ποσά που λαμβάνουν οι παίκτες της ομάδας των Διασήμων για τη συμμετοχή τους στο "Survivor 4", ενώ κάποια από αυτά θα μπορούσαν να χαρακτηριστούν έως και αστρονομικά.

Τις προηγούμενες μέρες ακουγόταν πως η Ανθή Σαλαγκούδη, η νέα παίκτρια που μπήκε στο ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΙ ήταν μία από τις πιο καλοπληρωμένες, ενώ ο δημοσιογράφος Αλέξης Μίχας της εκπομπής "Πρωινό" είχε αναφέρει ότι η ηθοποιός Αγγελική Λάμπρη είχε ένα από τα υψηλότερα κασέ στο παιχνίδι, χωρίς ωστόσο να αποκαλύψει το ποσό.

Ο ίδιος ανέφερε σήμερα πως τελικά ο Τριαντάφυλλος είναι ο πιο ακριβοπληρωμένος παίκτης των Διασήμων, αποκαλύπτοντας, μάλιστα, ότι το κασέ του ξεπερνά τις 6.000 ευρώ την βδομάδα και πως ο τραγουδιστής παίρνει περισσότερα από τις προαναφερθείσες κοπέλες.

Επίσης, δήλωσε ότι ο, επίσης, τραγουδιστής Πάνος Καλλίδης ανήκει στους υψηλά αμειβόμενους παίκτες του "Survivor 4".

Δείτε το παρακάτω απόσπασμα:
Μοιραστείτε αυτό το άρθρο με τους φίλους σας!


Disqus Comments

Δείτε επίσης: