BREAKING NEWS
latest

Survivor 2021: Δεύτερος υποψήφιος προς αποχώρηση ο Περικλής


Survivor 2021: Δεύτερος υποψήφιος προς αποχώρηση ο Περικλής

Η Κόκκινη ομάδα ηττήθηκε για μία ακόμη φορά, με σκορ 10-6, με αποτέλεσμα να χάσει και τη δεύτερη ασυλία, με αποτέλεσμα να ψηφίσει τον δεύτερο παίκτη για αποχώρηση, μαζί με την Ανθή Σαλαγκούδη. Με 7 ψήφους, ο Περικλής Κονδυλάτος είναι ο δεύτερος υποψήφιος προς αποχώρηση από το Survivor.  Ο Κοψιδάς έλαβε 2 ψήφους και μία ψήφο η Είζαμπεθ.

Ο Κώστας Παπαδόπουλος και ο Τριαντάφυλλος ψήφισαν τον Περικλή,  η Ανθή και ο Περικλής ψήφισαν τον Γιώργο Κοψιδά και η Ασημίνα την Ελίζαμπεθ.

Οι εντάσεις δεν έλειψαν και σε αυτό το επεισόδιο. Ο Περικλής Κονδυλάτος είχε μια συζήτηση με την Ανθή Σαλαγκούδη που αφορούσε τις ηγετικές τάσεις του Γιώργου Κοψιδά. Οι σχέσεις των δύο παικτών με τον ηθοποιό είναι τεταμένες, ενώ αξίζει να σημειωθεί ότι οι δυο τους ήταν οι μόνοι που τον ψήφισαν αρνητικά στο προηγούμενο συμβούλιο του νησιού.

Ο Περικλής είπε χαρακτηριστικά: «Ο Γιώργος Κοψιδάς είπε να μαζέψουμε τις προμήθειες και να τις επιστρέψει εκείνος στους Μπλε. Εμένα μου χτύπησαν "καμπανάκια" και είπα "Τι δουλειά έχει αυτός;". Συνήθως αυτός ο άνθρωπος δεν ήθελε να πάρει μέρος σε τίποτα κι ακόμα κι όταν αποχώρησε η Κάτια δεν είπε λέξη. Πολύ περίεργη στάση ευθύνης από έναν άνθρωπο που μόνο ευθύνες δεν ήθελε να πάρει. Βγήκε ένας άνθρωπος, που στη ζωή του δεν έχει πετύχει αυτά που θέλει και είναι πεινασμένος για την παραμικρού είδους εξουσία κι εδώ του είπαν ότι, επειδή είσαι ο παίκτης με τις περισσότερες νίκες, θα σχηματίσεις ομάδα. Φαίνεται ότι είναι από την κατηγορία των ανθρώπων που θέλει να καταξιωθεί με οποιονδήποτε τρόπο και μάλλον, επειδή δεν τα έχει καταφέρει στην προσωπική του ζωή, ήρθε εδώ να αποδείξει κάτι». 

Υπενθυμίζεται ότι, ύστερα από την ψήφο του τηλεοπτικού κοινού, ο δημοφιλέστερος παίκτης των «Κόκκινων» θα υποδείξει, στο επεισόδιο της Τετάρτης  ακόμα έναν υποψήφιο προς αποχώρηση.

Στο περιθώριο του Συμβουλίου, το ενδιαφέρον επικεντρώθηκε -γι' άλλη μια φορά- στις προμήθειες με την ομάδα των «Μπλε» να κατηγορεί εκείνη των «Κόκκινων» πως τους επέστρεψε λιγότερη ποσότητα ρυζιού, φακής και αλευριού για λογαριασμό του Γιώργου Ασημακόπουλου, του Γιώργου Κόρομι, της Σοφίας Μαργαρίτη και του Κώστα Παπαδόπουλου όσο εκείνοι ήταν στους «Μαχητές».

Δείτε τα videos από το επεισόδιο της Τρίτης






 ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΤΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ ΣΑΣ

 ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ 

ΣΤΟ FACEBOOK Ή ΣΤΟ BLOGGER👇

« PREV
NEXT »

Facebook Comments APPID