BREAKING NEWS
latest

Πάτρα: Κατέβηκε από το αυτοκίνητο και άρχισε να πυροβολεί οδηγό


Πάτρα: Κατέβηκε από το αυτοκίνητο και άρχισε να πυροβολεί οδηγό

Σκηνές που θυμίζουν αστυνομική ταινία εκτυλίχθηκαν στην περιοχή των Μποζαϊτίκων σήμερα περίπου στις 11.00 το πρωΐ όταν περίοικοι άκουσαν πυροβολισμούς στην οδό Πανεπιστημίου στην Πάτρα.

Μετά τις έρευνες των αστυνομικών, που άμεσα έφθασαν στο σημείο όπου συνέβη το περιστατικό, ταυτοποιήθηκε ο δράστης τα στοιχεία του οποίου είναι ήδη στην διάθεση των Αρχών. Σύμφωνα με το tempo24.news στο σημείο βρέθηκαν κάλυκες (πέντε ή έξι στον αριθμό) γεγονός από το οποίο συμπεραίνεται οτι ο δράστης πυροβόλησε ισάριθμες φορές εναντίον του οδηγού προπορευόμενου οχήματος ο οποίος είχε σταματήσει σε φωτεινό σηματοδότη.

Σύμφωνα με πληροφορίες ο δράστης με το όχημά του ακολουθούσε το προπορευόμενο όχημα από το ύψος του Κλειστού Γυμναστηρίου “Δ.Τόφαλος” και μόλις διαπίστωσε οτι έχει σταματήσει σε επόμενο φανάρι, κατέβηκε από το αυτοκίνητό του και κατευθύνθηκε προς την πλευρά του με απειλητικές διαθέσεις.

Μόλις ο καταδιωκόμενος τον αντιλήφθηκε ξεκίνησε αναπτύσσοντας ταχύτητα και τότε ο δράστης έβγαλε το πιστόλι και άρχισε να πυροβολεί προς το μέρος του, χωρίς όπως όλα δείχνουν τα στοιχεία να τον τραυματίσει αφού ο πρώτος κατάφερε να διαφύγει. Μετά την πράξη του ο δράστης μπήκε στο αυτοκίνητό του και διέφυγε.

Τα αίτια που προκάλεσαν το περιστατικό διερευνώνται από αστυνομικούς της Ασφάλειας, ενώ “φως” στην υπόθεση αναμένεται να ρίξει ο ίδιος ο δράστης όταν εντοπιστεί. Μέχρι στιγμής άγνωστα εξακολουθούν να είναι τα στοιχεία του θύματος της επίθεσης.





 ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΤΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ ΣΑΣ

 ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ 

ΣΤΟ FACEBOOK Ή ΣΤΟ BLOGGER👇

« PREV
NEXT »

Facebook Comments APPID