BREAKING NEWS
latest

Εισαγγελέας καλεί Πενς να καθαιρέσει τον Τραμπ λόγω ψυχικής διαταραχής


Εισαγγελέας καλεί Πενς να καθαιρέσει τον Τραμπ λόγω ψυχικής διαταραχής

Ο Γενικός Εισαγγελέας της Περιφέρειας της Κολούμπια, Karl Racine κάλεσε τον Αντιπρόεδρο Μάικ Πενς να συγκαλέσει το Υπουργικό Συμβούλιο και να επικαλεστεί την 25η τροποποίηση του Συντάγματος για την απομάκρυνση του Προέδρου Τραμπ από το αξίωμα του.

Σύμφωνα με την πρόβλεψη της τροπολογίας ο αντιπρόεδρος των ΗΠΑ συγκαλεί το υπουργικό Συμβούλιο ή το Κογκρέσο, τo οποίο με ενισχυμένη πλειοψηφία αποφασίζει για την ψυχο- νοητική κατάσταση του προέδρου και τον καθαιρεί από το αξίωμα.

«Είτε σας αρέσει, είτε όχι ο Αντιπρόεδρος Πενς είναι πιο κατάλληλος για το αξίωμα … χρειαζόμαστε αρχηγό που θα εκπληρώσει τις συνταγματικές του ευθύνες», δήλωσε στο CNN..

«Θα ήθελα να ζητήσω από τον αντιπρόεδρο, να τον παρακαλέσω να προχωρήσει στο επόμενο βήμα», συνέχισε ο Racine. “Εκτελέστε το συνταγματικό σας καθήκον. Προστατέψτε την Αμερική, υπερασπιστείτε τη δημοκρατία και επικαλεστείτε την 25η τροπολογία» είπε χαρακτηριστικά.

«Αυτό απαιτεί από τον Αντιπρόεδρο να κινηθεί και να πάρει την πλειοψηφία του Υπουργικού Συμβουλίου ή την πλειοψηφία του Κογκρέσου για να απομακρύνει αμέσως τον Πρόεδρο, επειδή είναι τόσο σαφές ότι δεν είναι κατάλληλος για αξίωμα», δήλωσε χαρακτηριστικά.

Και εμβληματικά μέσα ενημέρωσης των ΗΠΑ, όπως η Washington Post,  αρχίζουν και στηρίζουν αυτή την ενέργεια, παρά το γεγονός ότι ο πρόεδρος Τραμπ θα παραδώσει την εξουσία σε δυο εβδομάδες.






 ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΤΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ ΣΑΣ

 ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ 

ΣΤΟ FACEBOOK Ή ΣΤΟ BLOGGER👇

« PREV
NEXT »

Facebook Comments APPID