Δευτέρα

Κακλαμανάκης: «Απειλήθηκε δύο φορές η ζωή μου»Κακλαμανάκης: «Απειλήθηκε δύο φορές η ζωή μου»

Νέες βαρύτατες καταγγελίες σχετικά με την Ομοσπονδία Ιστιοπλοΐας ακολούθησαν της συγκλονιστικής αποκάλυψης της Σοφίας Μπεκατώρου. Αυτή τη φορά ο χρυσός Ολυμπιονίκης στην ιστιοπλοΐα Νίκος Κακλαμανάκης  μίλησε για όσα συμβαίνουν στο χώρο της ιστιοπλοΐας.

«Ήταν διαχρονικά γνωστό ότι στους κόλπους της ομοσπονδίας, υπήρχε κατάχρηση εξουσίας, άσκηση βίας και καταστρατήγηση των νομίμων δικαιωμάτων», επεσήμανε στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ ο Νίκος Κακλαμανάκης.

Όσα λέει έρχονται στον απόηχο των αποκαλύψεων της χρυσής Ολυμπιονίκη Σοφίας Μπεκατώρου αναφορικά με τη σεξουαλική κακοποίηση που υπέστη το 1998.  «Υπάρχει μεγάλη ομερτά μέσα στην ομοσπονδία», τόνισε και πρόσθεσε «δυστυχώς για μένα δεν είναι κάτι που δεν θα περίμενα από αυτή την ομοσπονδία. Τα πάντα έχω δει».

Μάλιστα από την καταγγελία του Νίκου Κακλαμανάκη για σκάνδαλα στο χώρο της ιστιοπλοΐας ξεκίνησε η έρευνα του εισαγγελέα Σιμιτζόγλου. Παράλληλα υπογράμμισε ότι έχει καταθέσει 130 σελίδες, για όλα αυτά για τα οποία έχει μιλήσει στη Βουλή για αυτό άλλωστε υπάρχει και εισαγγελική έρευνα.

«Τα στοιχεία που έχουμε είναι επαρκέστατα σε ό, τι αφορά την κατάχρηση εξουσίας διαχρονικά από την ομοσπονδία», είπε και ανέφερε πως είχε κάνει ήδη την κατάθεση του στη Βουλή, πριν η Σοφία Μπεκατώρου του εκμυστηρευτεί την σεξουαλική κακοποίηση που υπέστη. «Με θλίβει απεριόριστα βέβαια αυτό που έχει βιώσει η συναθλήτρια μου» δήλωσε και πρόσθεσε ότι είναι σίγουρος πως βρήκε τη δύναμη και το κουράγιο να γίνει νικήτρια και εκτός θαλάσσης με το θάρρος και την αλήθεια της.

Ακόμη ο Νίκος Κακλαμανάκης έκανε λόγο για φαινόμενα συναισθηματικής και ψυχικής κακοποίησης εντός της Ομοσπονδίας. «Προσωπικά 33 χρόνια τα βιώνω αυτά. Ψυχικά και συναισθηματικά να με κακοποιούν ανά πάσα στιγμή», επεσήμανε και αποκάλυψε παράλληλα ότι έχει απειληθεί ακόμη και την ζωή του δύο φορές, από το περιβάλλον της ομοσπονδίας το 1999
Μοιραστείτε αυτό το άρθρο με τους φίλους σας!


Disqus Comments

Δείτε επίσης: