Τρίτη

Μήνυμα Μητσοτάκη στον Ιερώνυμο: Η Εκκλησία να αναλάβει τις ευθύνες της, τα μέτρα να τηρηθούνΜήνυμα Μητσοτάκη στον Ιερώνυμο: Η Εκκλησία να αναλάβει τις ευθύνες της, τα μέτρα να τηρηθούν

Μήνυμα στον Αρχιεπίσκοπο Ιερώνυμο ότι στα Θεοφάνεια θα πρέπει να τηρηθούν τα μέτρα έστειλε ο Κυριάκος Μητσοτάκης στην ολιγόλεπτη σύναντηση που είχαν μετά την ορκωμοσία των νέων υπουργών της κυβέρνησης.

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης «εξέφρασε στον Αρχιεπίσκοπο τον προβληματισμό του για την χθεσινή απόφαση της Ιεράς Συνόδου» για «αντάρτικο» με ανοιχτούς ναούς στα Θεοφάνεια.

Ο πρωθυπουργός, σύμφωνα με την ανακοίνωση από το γραφείο τύπου του πρωθυπουργού, «κάλεσε την Εκκλησία να αναλάβει τις δικές της ευθύνες και να συνδράμει στη μεγάλη προσπάθεια να περιοριστούν οι επιπτώσεις της πανδημίας, ώστε να επιστρέψουν τα παιδιά μας, το συντομότερο δυνατόν, στα σχολεία.

Σύμφωνα με την ίδια ανακοίνωση ο πρωθυπουργός «τόνισε την ανάγκη αυστηρής τήρησης των μέτρων και των υγειονομικών κανόνων από όλους και επισήμανε ότι η Εκκλησία οφείλει, όπως έκανε μέχρι σήμερα, να δίνει το θετικό παράδειγμα και να είναι αρωγός στον κοινό αγώνα».Μοιραστείτε αυτό το άρθρο με τους φίλους σας!


Disqus Comments

Δείτε επίσης: