BREAKING NEWS
latest

Ναταλία Γερμανού: «Ατυχείς οι δηλώσεις του Σταρόβα για τον Σπυρόπουλο»


Ναταλία Γερμανού: «Ατυχείς οι δηλώσεις του Σταρόβα για τον Σπυρόπουλο»

Το «καυτό» θέμα των ημερών δεν είναι άλλο από τις καταγγελίες για σεξουαλική παρενόχληση, με τη Ναταλία Γερμανού να κάνει το δικό της σχόλιο.

«Είναι άλλο να έχεις ένα πολύ σκληρό αφεντικό που να θέλει να βγάλει από εσένα το καλύτερο και σου φέρεται με αυστηρότητα και άλλο να έχεις κάποιον που σου φέρεται απάνθρωπα. Πρέπει να τα διαχωρίσουμε αυτά τα πράγματα. Είναι άλλο πράγμα η σεξουαλική παρενόχληση και είναι άλλο πράγμα το “τι όμορφη είσαι σήμερα”», ανέφερε η παρουσιάστρια της εκπομπής «Καλύτερα δε Γίνεται». 

Χαρακτήρισε δε ατυχείς τις δηλώσεις Σταρόβα, αναφορικά με τις καταγγελίες κατά του Κώστα Σπυρόπουλου, και συγκεκριμένα τη φράση ότι «ο μισός γυναικείος πληθυσμός έχει φαντασίωση μαζί του».

«Ατυχής παρέμβαση αν μου επιτρέπεται. Ούτε το ταλέντο έχει σχέση, ούτε η γοητεία. Έχουμε να κάνουμε με δύο άνδρες που είναι πάρα πολύ καλοί ηθοποιοί και πολύ ταλαντούχοι. Και ο Δημήτρης Σταρόβας έκανε μία ατυχέστατη τοποθέτηση. Δεν έχει καθόλου σχέση. Και επειδή ήταν η φαντασίωση όλων των γυναικών τι σημαίνει αυτό;», διερωτήθηκε η Ναταλία Γερμανού. 




 ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΤΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ ΣΑΣ

 ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ 

ΣΤΟ FACEBOOK Ή ΣΤΟ BLOGGER👇

« PREV
NEXT »

Facebook Comments APPID