Δευτέρα

Μυστικά ομορφιάς: Το βασικότερο συστατικό για ένα υπέροχο δέρμα δεν κοστίζει τίποταΜυστικά ομορφιάς: Το βασικότερο συστατικό για ένα υπέροχο δέρμα δεν κοστίζει τίποτα

Ακόμα κι αν αυτή την στιγμή είστε ευχαριστημένες με την ποιότητα και την όψη της επιδερμίδας σας, η δέσμευση για όμορφο δέρμα είναι σαν να πηγαίνετε στο γυμναστήριο ή να αποφασίσετε να εξερευνήσετε μια πιο υγιεινή εκδοχή ζωής -αλλάζοντας τη διατροφή σας για παράδειγμα.

Ωστόσο σε ορισμένες περιπτώσεις, δεν είναι εύκολο να δεσμευτούμε, ιδίως όταν τα πράγματα είναι σχετικά καλά. Όμως αυτό είναι το σημαντικότερο βήμα όλων, η δέσμευση και η συνέπεια, ειδικά στο beauty routine σου!

Δεν αρκεί να έχετε κληρονομήσει το υπέροχο δέρμα της μητέρας σας -γιατί εάν η μητέρα σας έχει φτάσει τα 70 και διατηρεί ακόμα μία όμορφη επιδερμίδα, τότε σας λέω με βεβαιότητα πως δεν άφησε ποτέ μια μέρα χωρίς να καθαρίσει και να ενυδατώσει το δέρμα της.

Συνεπώς έχει απλώς να κάνει με τις καλές συνήθειες! Γιατί αυτό που σε κάνει να νιώθεις αυτοπεποίθηση, πρέπει να είναι και ο κανόνας.

Οι καλές συνήθειες που έχεις σήμερα, τώρα, ακριβώς αυτό το λεπτό, είναι που στην πραγματικότητα, θα σου χαρίσουν ένα όμορφο δέρμα για μια ζωή ανεξάρτητα από το DNA σου.

Γι’ αυτό φροντίστε να καθαρίζετε την επιδερμίδα σας κάθε μέρα, μην αφήνετε ποτέ ρύπους, βρωμιά ή μακιγιάζ στο πολύτιμο δέρμα σας και ενυδατώνετε πάντα με τον καλύτερο δυνατό τρόπο, πρωί και βράδυ.

Και μπορεί ήδη να τα γνωρίζετε όλα αυτά, αλλά θα διακινδυνεύσω μια εικασία, ότι δηλαδή παραλείπετε ίσως κάποιες ημέρες τον καθαρισμό, επειδή είστε πολύ κουρασμένες, πολύ απασχολημένες ή φτάσατε στο σπίτι πολύ αργά.

Μην το κάνετε αυτό, μην παραλείπετε αυτό το πολύ σημαντικό βήμα, που έχει να κάνει με τη διαμόρφωση μιας ρουτίνας, που έχει να κάνει με τη συνήθεια, ακόμα κι αν πρόκειται για κάτι τόσο απλό, όπως είναι ο καθημερινός καθαρισμός και η ενυδάτωση, πρωί και βράδυ.

 

Μοιραστείτε αυτό το άρθρο με τους φίλους σας!


Disqus Comments

Δείτε επίσης: