BREAKING NEWS
latest

Survivor 4: Εκτός ο Τανιμανίδης - Όλοι οι διάσημοι που φεύγουν για Άγιο Δομίνικο


Ο Γιώργος Λιανός θα είναι ο κεντρικός παρουσιαστής του φετινού Survivor. Ο ΣΚΑΙ και η Acun Media κατέληξαν στους διάσημους που θα συμμετάσχουν. Όλοι οι celebrities που θα δούμε.

Σε πυρετώδεις προετοιμασίες βρίσκεται το "Survivor 4", καθώς σε λίγες μέρες οι παίκτες θα αποχωρήσουν για Άγιο Δομίνικο.

Κεντρικός παρουσιαστής φέτος θα είναι ο Γιώργος Λιανός και όχι ο Σάκης Τανιμανίδης, ο οποίος με ανάρτησή του στα social media δήλωσε πως δεν θα βρίσκεται στον Άγιο Δομίνικο, λόγω της διπλής κύησης της Χριστίνας Μπόμπα, καθώς θέλει να βρίσκεται δίπλα της στην εγκυμοσύνη.



Παράλληλα, η παραγωγή του ΣΚΑΙ και η Acun Media έχουν ήδη καταλήξει στους διάσημους που θα συμμετάσχουν στο ριάλιτι επιβίωσης. Η εκπομπή "Πάμε Δανάη" αποκάλυψε τη λίστα με όλους του celebrities που θα δούμε φέτος.

Πρώτος στη λίστα είναι ο Έλληνας Ολυμπιονίκης της ενόργανης γυμναστικής Ιωάννης Μελισσανίδης, που θα δώσει το "παρών" στον Άγιο Δομίνικο.


Έπειτα, θα δούμε τον ηθοποιό Αλέξη Παππά, τον οποίο είδαμε στην τηλεοπτική σειρά "8 Λέξεις", ενώ είχε συμμετάσχει και στο "J2US".

Για Άγιο Δομίνικο φεύγει, επίσης, ο γνωστός σχεδιαστής κοσμημάτων Περικλής Κονδυλάτος, ο οποίος συνεργάζεται πολύ στενά με τον διάσημο σχεδιαστή μόδας Βασίλη Ζούλια.

Η λίστα συνεχίζεται με τον Έλληνα πυγμάχο, που έχει πάρα πολλές διακρίσεις και ζει στην Αμερική, Μιχάλη Αρναούτη.






 ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΤΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ ΣΑΣ

 ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ 

ΣΤΟ FACEBOOK Ή ΣΤΟ BLOGGER👇

« PREV
NEXT »

Facebook Comments APPID