BREAKING NEWS
latest

Πέντε τρόποι για να κρατήσετε καθαρό το στρώμα σας


Απλές λύσεις για να παραμείνει το στρώμα σας πεντακάθαρο.

Έχετε αγοράσει ένα καλό στρώμα γι’ αυτό και θέλετε να το διατηρήσετε καθαρό και σε άριστη κατάσταση για όσο το δυνατόν περισσότερο ώστε να απολαμβάνετε έναν ξεκούραστο ύπνο .

Πώς μπορείτε να το πετύχετε; Σύμφωνα με το goodhousekeeping.com, ακολουθώντας τα παρακάτω πέντε βήματα:

Αερίζετε το κρεβάτι σας καθημερινά

Ακόμα κι αν δεν έχετε χρόνο, μέχρι να φύγετε για τη δουλειά, αερίστε τα παπλώματα και ανοίξτε το παράθυρο ή την μπαλκονόπορτα για να μπει φρέσκος αέρας στο δωμάτιο.

Αλλάξτε τα σεντόνια μια φορά την εβδομάδα

Αλλάζοντας σεντόνια τουλάχιστον μία φορά την εβδομάδα και πλένοντάς τα σε ελάχιστη θερμοκρασία 60 ° C, δεν αφήνετε τα ακάρεα να παραμείνουν στο στρώμα. Επίσης και το προστατευτικό στρώματος είναι μια καλή λύση αρκεί να το πλένετε κάθε δύο μήνες στην υψηλότερη θερμοκρασία που συνιστάται στην ετικέτα.

Σκουπίστε τακτικά το στρώμα

Απομακρύνετε τα νεκρά κύτταρα αλλά και τη σκόνη από το στρώμα, χρησιμοποιώντας την ηλεκτρική σκούπα. Μία φορά το μήνα αρκεί για να μην δημιουργεί βρωμιά από τον ιδρώτα ή την υγρασία στο στρώμα.

Γυρίστε το στρώμα

Το ιδανικό είναι να το γυρίζετε περίπου κάθε έξι μήνες ( πάνω- κάτω, μπροστά- πίσω). Με αυτό τον τρόπο δεν αλλοιώνεται το σχήμα και διατηρείται η ελαστικότητά του.

Απομακρύνετε γρήγορα τυχόν λεκέδες

Αν για οποιοδήποτε λόγο υπάρξει λεκές στο στρώμα, αφαιρέστε τον άμεσα. Σκουπίστε τον με στεγνό πανί και μετά καθαρίστε με ένα απορρυπαντικό σχεδιασμένο για χρήση σε τάπητα ή ταπετσαρίες. Ξεπλύνετε με φρέσκο, κρύο νερό και στη συνέχεια στεγνώστε πολύ καλά το σημείο.





 ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΤΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ ΣΑΣ

 ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ 

ΣΤΟ FACEBOOK Ή ΣΤΟ BLOGGER👇

« PREV
NEXT »

Facebook Comments APPID