Τετάρτη

Λαπωνία: «Lockdown»… στο χωριό του Άγιου ΒασίληΗ ΤUI αναγκάστηκε να αναπροσαρμόσει τα σχέδια της για τα ταξίδια μετά  το υποχρεωτικό τεστ Covid-19 που ζητά η Φινλανδία.

Το ταξίδι στη Λαπωνία και τον Άγιο Βασίλη είναι πραγματικά μια μαγική και αξέχαστη εμπειρία για όποιον καταφέρει να τη ζήσει.

Με αυτό το σκεπτικό η εταιρεία ταξιδιών και τουρισμού TUI προσπάθησε σκληρά τους τελευταίους μήνες για να εγγυηθεί ότι θα κρατήσει ζωντανή τη μαγική ατμόσφαιρα των Χριστουγέννων για μικρούς και μεγάλους.

Στο πλαίσιο αυτό επιχείρησε να επαναλάβει την αξέχαστη εμπειρία για το ταξίδι στην μακρινή Λαπωνία

Δυστυχώς, όμως, οι εξελίξεις με το β' κύμα της πανδημίας που αλλάζουν συνεχώς το ταξιδιωτικό περιβάλλον και το τεστ Covid-19 που σύντομα θα είναι υποχρεωτικό στη Φινλανδία, οδήγησε την εταιρία στην απόφαση ότι δεν θα μπορεί να διώξει την αβεβαιότητα για τις οικογένειες και να αναγκαστεί να μην πραγματοποιήσει ταξίδια στη χώρα του Άγιου Βασίλη φέτος.

Όπως όλα δείχνουν, ταξιδιώτες, και εταιρεία θα αναπροσαρμόσουν τώρα τα σχέδια τους για την πραγματοποίηση του μαγικού ταξιδιού το επόμενο έτος.Μοιραστείτε αυτό το άρθρο με τους φίλους σας!


Disqus Comments

Δείτε επίσης: