Παρασκευή

Επίδομα 534 ευρώ: Τι θα ισχύσει για τις επιχειρήσεις που λειτουργούν με click awayΘα συνεχίσει να καταβάλλεται κανονικά το επίδομα των 534 ευρώ παρά τη λειτουργία του click away, καθώς οι επιχειρήσεις θα εξακολουθήσουν να αντιμετωπίζονται ως κλειστές. 

Αυτό δήλωσε ο υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων, Άδωνις Γεωργιάδης κατά τις ανακοινώσεις για τη λειτουργία της αγοράς ενόψει των εορτών.

«Δεν υποκρινόμαστε ότι το click away μπορεί να ισοφαρίζει σε επιχειρήσεις τη ζημία από τη μη λειτουργία του λιανικού εμπορίου. Γι’ αυτό τον λόγο και οι επιχειρήσεις που θα λειτουργήσουν με το click away νοούνται ως παραμένουσες κλειστές με κρατική εντολή και θα λαμβάνουν κανονικά όλα τα ωφελήματα και τα προστατευτικά μέτρα που έως τώρα ελάμβαναν ως απολύτως κλειστές», ανέφερε χαρακτηριστικά ο υπουργός Ανάπτυξης.

Σε ερώτηση σχετικά με το τι θα γίνει με τις επιχειρήσεις που δεν έχουν τη δυνατότητα να λειτουργήσουν ούτε με τη μέθοδο του click away, ο κ. Γεωργιάδης απάντησε ότι “θα δούμε μήπως υπάρξει κάποια μέριμνα και κάποια επιπλέον προστατευτικά μέτρα για τις εν λόγω επιχειρήσεις. Θα υπάρξουν ανακοινώσεις”.Μοιραστείτε αυτό το άρθρο με τους φίλους σας!


Disqus Comments

Δείτε επίσης: