Πέμπτη

Ποιο είναι το ωράριο των σούπερ μάρκετ για τις παραμονές των γιορτών, τι ισχύει για την Δυτική Αττική και την ΚοζάνηΠοιο θα είναι φέτος το ωράριο λειτουργίας των σούπερ μάρκετ τις παραμονές των γιορτών, για τα τελευταία ψώνια πριν το τραπέζι. Ποιες περιοχές της Ελλάδας έχουν διαφορετικό ωράριο.

Τα σούπερ μάρκετ αυτή τη στιγμή λειτουργούν κανονικά από τις 08:00 π.μ έως 21:00 μ.μ, τηρώντας όλα τα μέτρα προστασίας κατά της μετάδοσης του κορονοϊού. Λειτουργούν και με την μέθοδο του click away, και φυσικά με υπηρεσία delivery, η οποία ''τρέχει'' από την πρώτη καραντίνα.

Το ωράριο των σούπερ μάρκετ τις παραμονές των γιορτών:

Παραμονή Χριστουγέννων 24/12 - 08:00 πμ - 21:00 μμ

Παραμονή Πρωτοχρονιάς 31/12 - 08:00 πμ - 20:00 μμ

*(Εξαιρούνται από το ωράριο η ΠΕ Κοζάνης και οι Δήμοι της Δυτικής Αττικής στους οποίους έχει επιβληθεί αυστηρό lockdown που έχει επιβληθεί στις περιοχές)

Ειδικότερα, με το τοπικό lockdown και την απαγόρευση κυκλοφορίας  στις παραπάνω περιοχές, που ξεκινά από τις 18:00, οι  αγορές των πολιτών θα πρέπει να έχουν ολοκληρωθεί νωρίτερα.

Υπενθυμίζεται ότι για να μεταβείτε στο σούπερ μάρκετ θα πρέπει να στείλετε SMS τον αριθμό 2 (με τα στοιχεία σας) στο 13033.Μοιραστείτε αυτό το άρθρο με τους φίλους σας!


Disqus Comments

Δείτε επίσης: