BREAKING NEWS
latest

Συνελήφθησαν πατέρας και γιος για τη ρατσιστική επίθεση στη δομή ανήλικων μεταναστών στο Ωραιόκαστρο


Δύο Έλληνες, πατέρας και γιος, συνελήφθησαν από την ΕΛ.ΑΣ. για τη ρατσιστική επίθεση με ρόπαλα σε βάρος ανήλικων μεταναστών στη δομή φιλοξενίας προσφύγων στο Ωραιόκαστρο.

Την έρευνα έχει αναλάβει το Τμήμα Αντιμετώπισης Ρατσιστικής Βίας της Διεύθυνσης Ασφαλείας Θεσσαλονίκης, το οποίο έχει πάρει σειρά καταθέσεων και έχει ταυτοποιήσει ορισμένους εκ των δραστών.

Οι αστυνομικοί πέρασαν το απόγευμα της Κυριακής χειροπέδες σε δύο Έλληνες, πατέρα και γιο, ενώ η ΕΛ.ΑΣ. έχει ταυτοποιήσει και άλλα άτομα που φέρονται να συμμετείχαν στην καταδρομική ενέργεια. Αστυνομικές πηγές αναφέρουν ότι οι Αρχές ερευνούν τη σύνδεση των συλληφθέντων με οργανωμένες ομάδες του ακροδεξιού χώρου.

Η επίθεση έγινε το βράδυ του Σαββάτου, όταν ομάδα ατόμων με ρόπαλα επιτέθηκε σε ανήλικους μετανάστες φωνάζοντας ρατσιστικά συνθήματα σε βάρος τους. Οι ανήλικοι δέχτηκαν χτυπήματα σε όλο τους το σώμα, ενώ τέσσερις εξ αυτών τραυματίστηκαν και διακομίστηκαν στο νοσοκομείο για τις πρώτες βοήθειες.

Η έρευνα της Ασφάλειας συνεχίζεται και αναμένεται σήμερα Δευτέρα να υπάρξουν εξελίξεις με νέες συλλήψεις. Και αυτό διότι οι Αρχές έχουν «εικόνα» και για άλλα άτομα που συμμετείχαν στην επίθεση.





 ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΤΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ ΣΑΣ

 ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ 

ΣΤΟ FACEBOOK Ή ΣΤΟ BLOGGER👇

« PREV
NEXT »

Facebook Comments APPID