BREAKING NEWS
latest

Εκνευρισμός στην Τουρκία: Όσα όπλα και να αγοράσει η Ελλάδα δεν αρκούν


Εκνευρισμός στην Τουρκία: Όσα όπλα και να αγοράσει η Ελλάδα δεν αρκούν

Σε δύσκολη θέα η φέρνουν την Τουρκία τα νέα εξοπλισιτκά προγράμματα της Ελλάδας, με τις δηλώσεις του  τούρκου υπουργού Άμυνας, Χουλουσί Ακάρ από την Λιβύη, να είναι ενδεικτικές του εκνευρισμού.  

«Αγοράστε όσα αεροσκάφη θέλετε, όσα υποβρύχια, όσα πλοία θέλετε. Δεν σας αρκούν. Δεν αρκούν», είπε ο Ακάρ 

 «Είναι γνωστή η κατάσταση της οικονομίας της Ελλάδας. Έχουν προβλήματα. Όμως παρά τα προβλήματα και με κόστος τη μείωση του φαγητού, της ένδυσης, του μισθού του κάθε έλληνα πολίτη, ξεκίνησαν εκστρατεία εξοπλισμού» είπε, όπως μεταδίδει το τουρκικό πρακτορείο ειδήσεων Anadolu, και πρόσθεσε: «Δυστυχώς, η λανθασμένη πολιτική θα καταστρέψει τις ζωές και την ευημερία των ανθρώπων, δημιουργώντας ακόμη περισσότερο βάρος στην ήδη προβληματική οικονομία» υποστήριξε.

Μάλιστα, για μια ακόμα φορά κατηγόρησε την Αθήνα σημειώνοντας ότι «οι έλληνες γείτονες μας κάνουν προβοκατόρικες ενέργειες, κάνουν προκλητικά βήματα και αυξάνουν την ένταση στην περιοχή. Και καλύπτουν όσα κάνουν οι ίδιοι και αποκρύπτουν τις προσπάθειες μας για διάλογο, για ειρηνικές μεθόδους οι οποίες συμβαδίζουν με το διεθνές δίκαιο».

Τόνισε, δε, πως «οι παράλογες πρακτικές της Ελλάδας έχουν αρχίσει να φαίνονται» επισημαίνοντας πως «δεν μπορούν (σ.σ. οι Έλληνες) να καταλάβουν τη διαφυγή της Ελλάδας από τις συνομιλίες».





 ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΤΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ ΣΑΣ

 ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ 

ΣΤΟ FACEBOOK Ή ΣΤΟ BLOGGER👇

« PREV
NEXT »

Facebook Comments APPID