BREAKING NEWS
latest

Τζόνσον: «Μόνη μας ελπίδα τα εμβόλια» -«Η μετάλλαξη εξαπλώνεται σε όλη τη χώρα»


Τζόνσον: «Μόνη μας ελπίδα τα εμβόλια» -«Η μετάλλαξη εξαπλώνεται σε όλη τη χώρα»

Έκκληση προς τους πολίτες απεύθυνε ο Βρετανός πρωθυπουργός, να τηρούν τους υγειονομικούς κανόνες.

«Σε αυτή την κρίσιμη στιγμή, με την προοπτική της ελευθερίας σε απόσταση βολής, πρέπει να διπλασιάσουμε τις προσπάθειες να περιορίσουμε τον ιό», είπε ο Βρετανός πρωθυπουργός, Μπόρις Τζόνσον.

«Στα θετικά, έχουμε δύο εγκεκριμένα εμβόλια και κάνουμε αγώνα δρόμου να τα πάρουμε, και στα αρνητικά η μετάλλαξη που διαδίδεται πολύ ταχύτερα και εξαπλώνεται σε όλη τη χώρα», η μόνη ελπίδα της χώρας είναι τα εμβόλια, τόνισε ο Μπόρις Τζόνσον.

«Κανείς δεν θέλει αυτά τα μέτρα περισσότερο από εμένα, αλλά πρέπει να αναλάβουμε δράση τώρα και αυτός είναι ο λόγος που πρέπει να σκεφτούμε πολύ σκληρά για τα σχολεία. Αποτελεί εθνική προτεραιότητα να κρατήσουμε ανοιχτή την εκπαίδευση και τα σχολεία ασφαλή, αλλά πρέπει να αντιμετωπίσουμε την πραγματικότητα για τον ρυθμό εξάπλωσης της νέας μετάλλαξης» είπε χαρακτηριστικά επιβάλλοντας νέα μέτρα.

Τους υγειονομικούς κανόνες ζήτησε να ακολουθήσουν ο Βρετανός πρωθυπουργός από τους πολίτες, ώστε να βγει η χώρα από τα σκληρά μέτρα αφήνοντας την πανδημία πίσω της. Ως τα τέλη Μαρτίου, σημείωσε ο Μπόρις Τζόνσον, θα έχουν γίνει δεκάδες δόσεις των εμβολίων για τον κορονοϊό. «Γυρίζουμε ουρανό και γη ώστε να τα έχουμε διαθέσιμα το συντομότερο δυνατό», ανέφερε.





 ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΤΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ ΣΑΣ

 ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ 

ΣΤΟ FACEBOOK Ή ΣΤΟ BLOGGER👇

« PREV
NEXT »

Facebook Comments APPID