Πέμπτη

Μπλεξίματα με αστυνομικούς για τον Νίκο ΜουτσινάΤον κατηγορούν για διασπορά ψευδών ειδήσεων και συκοφαντική δυσφήμιση.

H ανάρτηση του Νίκου Μουτσινά έκανε τον γύρο του διαδικτύου και προκάλεσε την απάντηση της αστυνομίας.

Ο δημοφιλής παρουσιαστής μοιράστηκε με του ακόλουθούς του στο Instagram ένα περιστατικό το οποίο αναφέρεται σε άσκοπη προσαγωγή ενός ανήλικου νεαρού ο οποίος κρατούσε σακούλες με ψώνια από το σούπερ μάρκετ. Οπως ανέφερε, η προσαγωγή έγινε για να εξακριβώσουν τα στοιχεία του, ενώ του επιβλήθηκε πρόστιμο επειδή είχε περάσει αρκετή ώρα από την στιγμή που έστειλε το μήνυμα.  

Με απάντησή της  Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Βορειοανατολικής Αττικής, χωρίς να κατονομάζει τον διάσημο παρουσιαστή, κάνει λόγο για διασπορά ψευδών ειδήσεων.

Διαβάστε την ανακοίνωση

«Επειδή υπάρχουν και όρια!

Το «γύρο» του διαδικτύου πραγματοποιεί ανάρτηση συγκεκριμένου γνωστού παρουσιαστή ψυχαγωγικών εκπομπών και εσχάτως ηθοποιού με την οποία καταγγέλλεται «κατάχρηση εξουσίας» αστυνομικών εις βάρος ανηλίκου, «καταχρηστική προσαγωγή του στο Α.Τ. Ψυχικού», «προσπάθεια να τον ανακρίνουν για τα χθεσινά γεγονότα και για περιστατικό στην Αγία Παρασκευή» (;) και εντέλει, «επιβολή προστίμου αφού ανάγκασαν τον ίδιο και τον γονιό του να υπογράψουν», καθώς παρήλθε «αρκετή ώρα από την αποστολή SMS».

Μετά από επισταμένη και ενδελεχή διερεύνηση της καταγγελίας για το υποτιθέμενο περιστατικό, προέκυψε ότι ουδέποτε υπήρξε κάτι τέτοιο, πολλώ δε μάλλον κάτι που να αφορά και να συνδέεται με το Α.Τ. Ψυχικού.

Μετά από αυτό εγείρονται πλέον, εκ των πραγμάτων, σοβαρότατες ευθύνες του εν λόγω παρουσιαστή για αδικαιολόγητη και ευθεία διασπορά ψευδών ειδήσεων, συκοφαντική δυσφήμιση δια του Τύπου και προσπάθεια δημιουργίας αναίτιας δυσφήμισης ολόκληρης Αστυνομικής Υπηρεσίας.

Το Δ.Σ. της Ένωσης εκφράζει την αμέριστη συμπαράστασή του στους συναδέλφους του Α.Τ. Ψυχικού, καθώς και στη Διοίκηση του, θέτοντας υπόψη ότι η νομική συνδρομή του Σωματείου προς αυτούς θεωρείται αυτονόητη και δεδομένη. Σ’ αυτές τις δύσκολες ώρες πρέπει, με κάθε κόστος, να αποφεύγονται τέτοιες αστοχίες που δημιουργούν εντυπώσεις άνευ λόγου και αιτίας».

Δείτε την ανάρτηση του Νίκου Μουτσινά:


Μοιραστείτε αυτό το άρθρο με τους φίλους σας!


Disqus Comments

Δείτε επίσης: