BREAKING NEWS
latest

Απτόητος ο «σουλτάνος» Ερντογάν: Δεν γονατίζουμε, θα συνεχίσουμε να σας απογοητεύουμε


Μετά τη χείρα φιλίας που έτεινε την Παρασκευή στην Γερμανίδα Καγκελάριο, ο Ρετζέπ Ταγίπ Ερντoγάν, σήμερα, επέστρεψε στον παλιό κακό του εαυτό και απηύθυνε εκ νέου μήνυμα προς όλους εκείνους που προσπαθούν, όπως είπε, με απειλές να κάνουν τη χώρα του να γονατίσει, ότι η Τουρκία παραμένει δυνατή. 

Συγκεκριμένα ο Ταγίπ Ερντογάν σε ομιλία του μέσω τηλεδιάσκεψης με την ευκαιρία των εγκαινίων τμήματος της εθνικής οδού στο βόριο Μαρμαρά, απευθύνθηκε προς όλους εκείνους που θεωρεί εχθρούς του.

«Θα συνεχίσουμε να σας απογοητεύουμε. Καθώς γινόμαστε πιο δυνατοί, είναι πιο εύκολο για μας να ξεπεράσουμε τα επόμενα εμπόδια. Δεν είναι εύκολο να αλλάξεις τις συνήθειες χρόνων στο εσωτερικό και στο εξωτερικό. Προσπάθησαν να μπλοκάρουν τη χώρα μας, Ευτυχώς, δεν το έχουν επιτύχει μέχρι τώρα. Η Τουρκία δεν θα διστάσει ποτέ να χρησιμοποιήσει τα κυριαρχικά της δικαιώματα. Λέω σε εκείνους που προσπαθούν να κάνουν τη χώρα μας να γονατίσει με απειλές, επιβολή, υποκρισία και τεχνάσματα, θα συνεχίσουμε να σας απογοητεύουμε. Δεν θα σταματήσουμε μέχρι να φέρουμε νίκη σε αυτό τον αγώνα».

Η Αθήνα από την πλευρά της εμμένει «με υπομονή και επιμονή» στο θέμα των κυρώσεων με τον υπουργό Εξωτερικών Νίκο Δένδια να υπενθυμίζει «η Ευρωπαϊκή Ένωση κινείται με αργούς ρυθμούς».

 



 ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΤΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ ΣΑΣ

 ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ 

ΣΤΟ FACEBOOK Ή ΣΤΟ BLOGGER👇

« PREV
NEXT »

Facebook Comments APPID