BREAKING NEWS
latest

Το «φαινόμενο» Τριαντάφυλλος τρέλανε τους Τούρκους -Πώς «ξεγέλασε» την παραγωγή


Το «φαινόμενο» Τριαντάφυλλος τρέλανε τους Τούρκους -Πώς «ξεγέλασε» την παραγωγή

Μπορεί ο Τριαντάφυλλος να βρέθηκε με το «καλημέρα» υποψήφιος για αποχώρηση στο Survivor 4, κάτι όμως μας λέει πως δεν θα φύγει σύντομα από τον Άγιο Δομίνικο.

Πέραν του γεγονότος πως ο τραγουδιστής προσέφερε άπειρες στιγμές γέλιου και διασκέδασης στο Twitter, θα πρέπει να σημειώσουμε πως από το πενιχρό «3», που κατάφερε να σκοράρει η ομάδα των Διασήμων στο αγώνισμα ασυλίας, τον ένα βαθμό τον κέρδισε ο Τριαντάφυλλος. Κι ας ήταν χαρακτηριστικά αργός στην κούρσα μέχρι τον στόχο.

Βίντεο: Μαθήματα… Survivor από τον Τριαντάφυλλο

Σχολιάζοντας το ριάλιτι επιβίωσης στην πρωινή εκπομπή του OPEN, «Ευτυχείτε», η δημοσιογράφος Έλενα Πολυπάρκου μετέφερε ορισμένες πληροφορίες απευθείας από τον εξωτικό Άγιο Δομίνικο.

Για αρχή, η δημοσιογράφος ανέφερε πως παρότι βασανιστικά αργός, ο Τριαντάφυλλος έχει βρει τον δικό του τρόπο να περνά τα εμπόδια και όπως φαίνεται να παίρνει τον πόντο για τους Διάσημους του Survivor 4 στον στόχο.

«Έχει εφεύρει τρόπους για να περνάει τα εμπόδια που δεν υπάρχει καν σε μάνουαλ. Οι Τούρκοι από το τουρκικό Survivor πηγαίνουν στο βαν, που δεν καταλαβαίνουν ελληνικά για να τον δουν» είπε η δημοσιογράφος. «Θα δούμε από εδώ και πέρα, πως παρότι πάει αργά, με ένα τρόπο τα καταφέρνει» συνεχίζει.






 ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΤΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ ΣΑΣ

 ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ 

ΣΤΟ FACEBOOK Ή ΣΤΟ BLOGGER👇

« PREV
NEXT »

Facebook Comments APPID