Σύλληψη 40χρονου που πουλούσε αναβολικά σε γνωστούς αθλητές body building

0


Αναβολικά σε γνωστούς αθλητές του body building πουλούσε ένας 40χρονος Έλληνας, ο οποίος συνελήφθη στους Αγίους Αναργύρους.

Οι αστυνομικοί της Οικονομικής Αστυνομίας του πέρασαν χειροπέδες χθες Πέμπτη σε αποθήκη που χρησιμοποιούσε ως χώρο αποθήκευσης των αναβολικών.

Συνολικά βρέθηκαν στο χώρο 11.333 δισκία και αμπούλες παράνομων αναβολικών ουσιών, που θα αποσταλούν στον Εθνικό Οργανισμό Φαρμάκων (ΕΟΦ) για εξέταση. Αστυνομικές πηγές αναφέρουν ότι τα αναβολικά κατέληγαν σε γυμναστήρια και σε γνωστούς αθλητές body building σε Αθήνα και περιφέρεια.

Ο συλληφθείς με την δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος του, για παράβαση της νομοθεσίας για τον ερασιτεχνικό και επαγγελματικό αθλητισμό, οδηγήθηκε στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών.

Η υπόθεση εξελίχθηκε στο πλαίσιο έρευνας για παράνομη διακίνηση αναβολικών σε αθλητές της σωματικής διάπλασης (body building).


Μοιραστείτε το άρθροΣτείλτε το σε φίλους ή αποθηκεύστε τον σύνδεσμο για αργότερα.
Η συζήτηση συνεχίζεται

Η άποψή σας έχει αξία

Μοιραστείτε τη γνώμη σας για το άρθρο και συμβάλετε σε έναν χρήσιμο, τεκμηριωμένο και πολιτισμένο διάλογο.

  • Σεβασμός στους συνομιλητές
  • Σχόλια σχετικά με το θέμα
  • Χωρίς προσβολές ή προσωπικά δεδομένα
Γράψτε το σχόλιό σας Τα σχόλια εκφράζουν τους συντάκτες τους και μπορεί να ελέγχονται σύμφωνα με τους κανόνες συμμετοχής.
Σχόλια αναγνωστών

Δεν υπάρχουν σχόλια

Facebook Comments APPID