BREAKING NEWS
latest

«Life Goes On»: Οι BTS τραγουδούν για την επόμενη μέρα της πανδημίας


Οι super star K- pop BTS μόλις κυκλοφόρησαν το νέο τους άλμπουμ και η πρώτη γεύση που έδωσαν στα εκατομμύρια θαυμαστών τους, είναι μια γενναία δόση αισιοδοξίας εν μέσω πανδημίας.

Με τίτλο «Be» το νέο άλμπουμ των BTS κυκλοφόρησε την Παρασκευή, ενώ πρεμιέρα έκανε και το μουσικό βίντεο για το τραγούδι τους «Life Goes On».

Το τραγούδι αφορά τον συλλογικό πόνο που βασανίζει τον κόσμο εξαιτίας της πανδημίας του κοροναϊού και την ελπίδα ότι θα έρθει μια νέα αυγή.

Το Life Goes On είναι το πρώτο τραγούδι των BTS με θέμα την πανδημία του κοροναϊού και το πώς έχει σταματήσει τη ζωή σε όλο τον κόσμο.
 

Τα μέλη του δημοφιλούς συγκροτήματος της K-pop, με αφορμή την κυκλοφορία της νέας τους δουλειάς, παραχώρησαν μία παγκόσμια συνέντευξη Τύπου από την Κορέα.

Οι V, Jungkook, Jimin, Jin, RM και J-Hope ήταν παρόντες στη συνέντευξη. Ο Suga, ο οποίος αναρρώνει από πρόσφατη χειρουργική επέμβαση, απουσίαζε.

Στη συνέντευξη, που πραγματοποιήθηκε σύμφωνα με το ΑΠΕ σε αίθουσα με μέτρα κοινωνικής αποστασιοποίησης μιλώντας στους δημοσιογράφους, ο RM είπε ότι σχεδίαζαν την κυκλοφορία του άλμπουμ πριν από την παρουσίαση της επιτυχίας τους «Dynamite» και το χαρακτήρισε «συνεργατική διαδικασία με τους θαυμαστές».
«Όλοι μάθαμε πώς να χρησιμοποιούμε νέες κάμερες» πρόσθεσε.

Ο τίτλος «Be» είναι ένα ρήμα με πολύ ευρεία έννοια, δήλωσε ο Jimin. «Στις συζητήσεις μας το «η ζωή συνεχίζεται» (life goes on) εμφανιζόταν ως επαναλαμβανόμενη ιδέα» τόνισε.

Το άλμπουμ αντανακλά τις σκέψεις, τα συναισθήματα και τους βαθύτερους στοχασμούς των BTS, οι οποίοι έχουν συμμετάσχει ενεργά σε όλες τις πτυχές της διαδικασίας δημιουργίας του «Be».

 Ο Jimin ήταν ο project manager του άλμπουμ «Be». Όλα τα μέλη του συγκροτήματος της K-pop είχαν διαφορετικούς ρόλους, ο V λειτούργησε ως visual manager.

Το μουσικό βίντεο, σε σκηνοθεσία του Jeon Jung Kook, συγκρίνει τις προ-COVID στιγμές, όταν τα μέλη του γκρουπ μπορούσαν να αγκαλιαστούν ανέμελα και τη «νέα κανονικότητα» όπου είναι περιορισμένοι στο σπίτι τους, όπως όλοι οι άλλοι.

«Όλοι ξεκινήσαμε να φωτογραφίζουμε ο ένας τον άλλον, τους φυσικούς εαυτούς μας» είπε ο V και πρόσθεσε ότι ο RM είχε την ιδέα να χρησιμοποιήσουν τα δωμάτιά τους για τις φωτογραφίες.

Ο RM πρόσθεσε λεπτομέρειες σχετικά με το πρώτο τραγούδι του άλμπουμ, Life Goes On, που μόλις κυκλοφόρησε εξηγώντας ότι είναι «με περισσότερο βαρύ νόημα, ειλικρινές, ήπιο» αλλά κοντά στο «Dynamite».

«Το νέο άλμπουμ μεταφέρει ένα μήνυμα επούλωσης στον κόσμο. Ακόμη και μπροστά σε αυτήν τη νέα κανονικότητα, η ζωή μας συνεχίζεται» αναφέρεται σε ανακοίνωση που εξέδωσε το συγκρότημα.

Το συγκρότημα θα ερμηνεύσει το Life Goes On στην τελετή απονομής των American Music Awards στις 22 Νοεμβρίου.

in.gr




 ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΤΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ ΣΑΣ

 ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ 

ΣΤΟ FACEBOOK Ή ΣΤΟ BLOGGER👇

« PREV
NEXT »

Facebook Comments APPID