Παρασκευή

Δείτε την διαφήμιση της Disney για τα Χριστούγεννα, μια ιστορία που ζεσταίνει την καρδιά. VideoΕίμαστε υπερήφανοι που αποκαλύπτουμε την διαφήμιση της Disney για τα Χριστούγεννα, μια ιστορία που ζεσταίνει την καρδιά #FromOurFamilyToYours.

Καθώς οι καιροί αλλάζουν και οι άνθρωποι μεγαλώνουν, οι αγαπημένες οικογενειακές παραδόσεις κάνουν τις μνήμες που διασχίζουν τις γενιές να μας κρατούν ενωμένους, ειδικά κατά τη διάρκεια της εορταστικής περιόδου.

Η Λόλα και η εγγονή της μοιράζονται την αγάπη των δώρων με κλασικούς χαρακτήρες της Disney και της χριστουγεννιάτικης χειροποίητης διακόσμησης, αλλά με την πάροδο του χρόνου η ετήσια τελετουργία των στολισμών αρχίζει να εξασθενίζει. Κοιτάζοντας πίσω στο παρελθόν της Λόλα η εγγονή της και βλέποντας τον πολυαγαπημένο Μίκυ Μάους της γιαγιάς της εμπνέεται να δημιουργήσει μια εορταστική έκπληξη το πρωί των Χριστουγέννων και ανανεώνει με αυτόν τον τρόπο τον ιδιαίτερο δεσμό τους. Ελπίζουμε να απολαύσετε αυτό το ειδικό χριστουγεννιάτικο βίντεο, από την οικογένειά μας στη δική σας.Μοιραστείτε αυτό το άρθρο με τους φίλους σας!


Disqus Comments

Δείτε επίσης: