BREAKING NEWS
latest

Σκίουρος μεθάει τρώγοντας αχλάδια και το θέαμα είναι ξεκαρδιστικό


Τα πλάνα δείχνουν έναν σκίουρο να στέκεται πάνω σε ένα μικροσκοπικό τραπέζι πικνικ έξω από ένα σπίτι στο Ίνβερ Γκρόουβ Χέιτς της Μινεσότα.

Ο σκίουρος φαίνεται να τρώει καλαμπόκι και σπόρους όταν αρχίζει να ζαλίζεται. Αρχίζει να κλίνει παράξενα στο πλάι, σαν να είναι μεθυσμένος. Στην συνέχεια, χρησιμοποιεί την άκρη του μπολ για να κρατήσει την ισορροπία του, αλλά και πάλι γέρνει προς τα πίσω καθώς κοιτά έντονα στα δέντρα γύρω του. Αν και λίγο μπερδεμένο, το μικρό πλάσμα καταφέρνει τελικά να συγκεντρωθεί και συνεχίζει το φαγητό του.

Η Κάθλιν Μόρλον δήλωσε στην Daily Mail πως το απροσδόκητο επεισόδιο ξεκίνησε όταν αποφάσισε να καθαρίσει το ψυγείο της την Παρασκευή. «Βρήκα μια σακούλα με αχλάδια που είχαν αρχίσει να χαλάνε. Αντί να τα πετάξω, έδωσα δύο για να τα φάει ο Άμλετ» δήλωσε, αναφερόμενη στο γουρούνι της οικογένειας.

Η Κάθλιν είπε ότι έκανε πολύ κρύο εκείνη την ημέρα και ο Άμλετ έφαγε τελικά μόνο το ένα. «Είδα ότι είχε αφήσει ένα αχλάδι έξω, κάτω από το τραπέζι και στην συνέχεια παρατήρησα έναν μικρό σκίουρο να το αρπάζει και να τρέχει προς τα δέντρα» πρόσθεσε.

Γιατί μέθυσε ο σκίουρος;

Στην συνέχεια, αποφάσισε να βάλει και τα υπόλοιπα αχλάδια έξω για τον ασυνήθιστο επισκέπτη της. Αλλά όταν ο σκίουρος επέστρεψε αργότερα εκείνη την ημέρα, η Κάθλιν είπε ότι «φαινόταν λίγο μπερδεμένος». «Συνέχιζε να γέρνει προς τα πίσω όσο έτρωγε. Τότε συνειδητοποίησα πως τα αχλάδια πρέπει να είχαν υποστεί ζύμωση στο πίσω μέρος του ψυγείου όπου τα είχα» είπε η ιδιοκτήτρια του σπιτιού.

Η ζύμωση αναφέρεται σε μια διαδικασία όπου τα τρόφιμα υφίστανται χημικές αλλαγές που μπορούν να μετατρέψουν την γλυκόζη, την φρουκτόζη και την σακχαρόζη σε αλκοόλ.

«Τελικά πέταξα τα αχλάδια και του άφησα να φάει το καλαμπόκι και τους σπόρους. Ανησυχούσα πολύ γι’ αυτόν όλο το βράδυ» είπε. Ευτυχώς, ο σκίουρος επέστρεψε το άλλο πρωί και ήταν απολύτως καλά. Όσο για το βίντεο; Έχει συγκεντρώσει πάνω από 1,5 εκατομμύρια προβολές.
 




 ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΤΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ ΣΑΣ

 ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ 

ΣΤΟ FACEBOOK Ή ΣΤΟ BLOGGER👇

« PREV
NEXT »

Facebook Comments APPID