BREAKING NEWS
latest

Να πώς θα αποκτήσεις το τέλειο σχήμα φρυδιών


Τα φρύδια αποτελούν ένα από τα πιο βασικά χαρακτηριστικά του προσώπου-αν όχι το πιο βασικό.

Τα λεπτά, με έντονο τόξο φρύδια αποτελούν παρελθόν στις ημέρες μας, καθώς τα τελευταία χρόνια επικρατεί το πυκνό που λεπταίνει ελαφρώς στο τόξο, σχήμα. Όπως έχουμε αναφέρει σε πολλά άρθρα, το καστορέλαιο είναι ένα φυτικό συστατικό το οποίο μπορεί να μας βοηθήσει να αποκτήσουμε ξανά το φυσικό σχήμα των φρυδιών μας. Απαιτείται σαφώς ένα χρονικό διάστημα για να έχουμε το επιθυμητό αποτέλεσμα, ωστόσο μέχρι τότε μπορούμε με μία σκιά ή με ένα μολύβι να δώσουμε το σχήμα που επιθυμούμε.

Επειδή το συγκεκριμένο χαρακτηριστικό απαιτεί εβδομαδιαία περιποίηση από εμάς και σίγουρα δεν έχουμε το χρόνο να επισκεπτόμαστε κάποια expert για να τους δίνει το στιλ που επιθυμούμε, δείτε παρακάτω αναλυτικά τα βήματα που πρέπει να ακολουθήσουμε για να αποκτήσουμε το ιδανικό, τοξοειδές σχήμα.

Να θυμάστε πάντα ότι κάθε φορά που αφαιρείται μία τρίχα από το φρύδι σας, πρέπει να κοιτάζεστε στον καθρέφτη για να πηγαίνετε στην επόμενη.

Χρειαζόμαστε ένα μολύβι ματιών, ένα τσιμπιδάκι, ένα βουρτσάκι ή ακόμα και το πινέλο από μάσκαρα, το οποίο έχουμε καθαρίσει καλά και φυσικά έναν καθρέφτη.

Ξεκινάμε καθαρίζοντας την περιοχή των φρυδιών με οινόπνευμα. Αν δεν μπορείτε να ανεχτείτε τον πόνο, μπορείτε να τρίψετε το δέρμα σας με ένα παγάκι, να μουδιάσει λίγο η περιοχή. Ακολουθώντας την φορά των τριχών, αφαιρούμε αυτές που είναι εκτός σχήματος. Σε καμία περίπτωση δε ξεφεύγουμε από το φυσικό μας σχήμα.


Τοποθετούμε το μολύβι στις εξωτερικές πλευρές της μύτης μας και το ευθυγραμμίζουμε μέχρι επάνω στα φρύδια, για να δούμε από πού πρέπει να ξεκινάει το σχήμα τους.

Στη συνέχεια τοποθετούμε στο ίδιο σημείο το μολύβι και κοιτώντας ευθεία, περνάμε το μολύβι πλάγια διασχίζοντας την κότη των ματιών και καταλήγουμε ξανά στο φρύδι. Εκεί πρέπει να τελειώνει το τόξο των φρυδιών.

Τέλος τοποθετούμε το μολύβι ξανά στις εξωτερικές πλευρές της μύτης μας, διασχίζουμε τις άκρες των ματιών μας και συναντάμε το φρύδι, για να δούμε πού τελειώνει το σχήμα τους.

Για να πετύχουμε το τόξο, ολοκληρώνοντας το «καθάρισμα», κάνουμε focus στο κατάλληλο σημείο και αφαιρώντας μια – μια τρίχα, κοιτάμε κάθε φορά το αποτέλεσμα στον καθρέφτη. Αν δεν πετυχαίνει δεν επιμένουμε, καθώς μπορεί το φρύδι μας να είναι εκ φύσεως ίσιο. Σε αυτή την περίπτωση χρησιμοποιούμε μολύβι ή σκιά και γεμίζοντας την περιοχή πάνω από το σχήμα φρυδιών, δίνουμε την αίσθηση ότι έχουμε τοξοειδές σχήμα. Μερικές μικρές πινελιές με το μολύβι βελτιώνουν αμέσως το σχήμα των φρυδιών – προσφέροντας φυσικό αποτέλεσμα.

Σκιά ή μολύβι φρυδιών χρησιμοποιούμε για να καλύψουμε και τα φυσικά κενά που μπορεί να υπάρχουν στα φρύδια μας.

Όταν ολοκληρώνουμε την αποτρίχωση, χτενίζουμε τα φρύδια προς τα πάνω κατά προτίμηση με το ειδικό βουρτσάκι. Όποια τρίχα περισσεύει σε μάκρος, μπορούμε ελαφρώς να την ψαλιδίσουμε.





 ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΤΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ ΣΑΣ

 ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ 

ΣΤΟ FACEBOOK Ή ΣΤΟ BLOGGER👇

« PREV
NEXT »

Facebook Comments APPID