BREAKING NEWS
latest

Στανισλάφσκι: Ο ερασιτέχνης τενίστας που δείχνει ότι η ηλικία είναι μόνο ένα νούμερο


O Λεονίντ Στανισλάφσκι είναι το τρανταχτό παράδειγμα ότι η ηλικία είναι μονάχα ένας αριθμός, αφού στα 96 του καταφέρνει να είναι ο γηραιότερος ερασιτέχνης τενίστας στην Ευρώπη.

Ο ζήλος και το πάθος του για το τένις οδήγησε τη Διεθνή Ομοσπονδία Τένις στη δημιουργία μιας νέας κατηγορίας όπου από το νέο έτος θα αγωνίζονται υπερήλικοι τενίστες, ηλικίας άνω των 90 ετών.

Ερωτηθείς για το ποιο είναι το μυστικό της ευεξίας και της μακροζωίας, είναι ξεκάθαρος: Λίγο καθισιό, πολλή κίνηση: «Είμαι ένας άνθρωπος 96 ετών και συνιστώ σε όλους τους ηλικιωμένους ανθρώπους να μην κάθονται να παίζουν σκάκι τρώγοντας ηλιόσπορους, αλλά να ασκούνται κάθε πρωί και να περπατούν κάθε απόγευμα» λέει ο ίδιος.

Ο προπονητής του, Βαλερί Μπούρκο αποκαλύπτει τη νοοτροπία τού υπερήλικα «Τζόκοβιτς», περιγράφοντας στην κάμερα μια χαρακτηριστική σκηνή ρουτίνας:

«Ο ήλιος έκαιγε το γήπεδο και η θερμοκρασία άγγιζε τους 40 βαθμούς κελσίου όταν του φώναξα: "Λεονίντ, εδώ είναι κάτι δημοσιογράφοι από το Κίεβο που σε ζητούν". Εκείνος κοίταξε το ρολόι του και είπε: "Δώσε μου ακόμη 15 λεπτά, δεν έχω τελειώσει την προπόνηση"».






 ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΤΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ ΣΑΣ

 ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ 

ΣΤΟ FACEBOOK Ή ΣΤΟ BLOGGER👇

« PREV
NEXT »

Facebook Comments APPID