BREAKING NEWS
latest

«Χαλαρή» απόδραση ποινικού έξω από αστυνομικό τμήμα


Ένας 33χρονος Γεωργιανός που είχε συλληφθεί για κλοπή, εκμεταλλεύθηκε το γεγονός ότι και οι δύο αστυνομικοί που τον φρουρούσαν έκριναν σκόπιμο ότι έπρεπε ν' ανέβουν στο αστυνομικό τμήμα για κάποιες δουλειές τους κι έτσι τον άφησαν χωρίς καμία επίβλεψη.

Επενδύοντας ίσως οι δύο ενστολοι στο…φιλότιμο του ποινικού και την καλή του πρόθεση να μην αποδράσει. Όμως εκείνος άδραξε την προφανή ευκαιρία, άνοιξε με χαρακτηριστική άνεση την πόρτα του συμβατικού, παμπάλαιου οχήματος της ΕΛΑΣ και βγήκε ήρεμα από το όχημα.

Ξανάκλεισε την πόρτα ως όφειλε κάθε συνεπιβάτης ενός αυτοκινήτου κι έσπευσε να απομακρυνθεί με αργό βήμα με τις χειροπέδες στα χέρια, σαν να μην συμβαίνει τίποτα.

Κι ασφαλώς χωρίς κανείς ν ασχοληθεί μαζί του. Κι αφού ο φρουρός του αστυνομικού τμήματος που τον είδε ποτέ δεν πίστευε ότι ο… χαλαρός, διερχόμενος πολίτης ήταν ένας δραπέτης.

Όπως ανέφερε ο δημοσιογράφος του «Βήματος» και των «Νέων» Βασίλης Λαμπρόπουλος, σύμφωνα με πληροφορίες, εντός του οχήματος ήταν κι άλλος κρατούμενος ο οποίος προτίμησε να παραμείνει στο όχημα.

Κι αυτό γιατί πιθανον σε περιπτώσεις κλοπών και διαρρήξεων οι Ελληνες ποινικοί –με βάση το ισχύον νομοθετικό πλαίσιο– αφήνονται συνήθως ελεύθεροι μετά την δικαστική διαδικασία. Όμως για τους αλλοδαπούς ελλοχεύει ο κίνδυνος να κινηθεί η διαδικασία απέλασης τους.






 ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΤΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ ΣΑΣ

 ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ 

ΣΤΟ FACEBOOK Ή ΣΤΟ BLOGGER👇

« PREV
NEXT »

Facebook Comments APPID