Τρίτη

Αυτά είναι τα πιο δύσκολα και σκληρά ανδρικά ζώδια


 

Οι πιο δύσκολοι χαρακτήρες του ζωδιακού.

Είναι μερικοί άνδρες που είναι πιο δύσκολοι από κάποιους άλλους, είναι πιο στριφνοί χαρακτήρες κι αυτό φαίνεται με την πρώτη όταν τους συναντάς. Είναι οι άντρες ζώδια που δεν είναι εύκολο να κάνουν σχέση με μία γυναίκα αλλά όταν τα καταφέρουν υπάρχει τρομερό πάθος.


Η κατανόηση που μπορεί να είναι ο σύνδεσμος εκείνος που θα κρατήσει τη σχέση πάντα δυνατή. Ωστόσο, αυτό δεν είναι πάντα εύκολο.

Τα άστρα επηρεάζουν τις προσωπικότητες και με βάση αυτά, οι άνδρες τριών ζωδίων είναι ικανοί να κάνουν τις ζωές των γυναικών εφιάλτη αλλά όταν όμως έρθει η ειρήνη μεταξύ τους όλα πάνε ρολόι.

Δες παρακάτω για να δεις ποια είναι τα πιο δύσκολα ανδρικά ζώδια:

Καρκίνος... Ο Καρκίνος καθόλη τη διάρκεια της ζωής του είναι… συγκινημένος. Τον καταβάλλουν πάντα μα πάντα τα συναισθήματά του. Έχει τόσα πολλά συναισθήματα που κάποιες στιγμές δεν ξέρει καν πώς να τα διαχειριστεί. Και δεν έχει χρόνο για να ασχοληθεί με τα συναισθήματα των γύρω του.

Ο Αιγόκερως κυβερνάται από τον Κρόνο. Και πρέπει να ξέρετε ότι η ζωή μαζί του συνεπάγεται περιορισμούς. Συνεχείς περιορισμούς. Δίπλα του θα δοκιμαστεί η υπομονή σας και η ανεκτικότητά σας. Οπότε αν δεν το αντέχετε, κάντε την από τώρα. Οσο είναι νωρίς ακόμη…

Ταύρος.. Ο Ταύρος κυβερνάται από την Αφροδίτη, τη θεά της αγάπης. Μην παρασύρεστε όμως. Ο Ταύρος είναι έντονος και πεισματάρης και μπορεί να στραγγίξει όλη τη συναισθηματική σας ενέργεια. Εξαιρετικά ρεαλιστής ο Ταύρος, δεν έχει ιδέα πώς να ασχοληθεί με τα συναισθήματά σας. Μπορεί ένας Ταύρος να είναι ρομαντικός, αλλά μόνο όταν είναι σε καλή διάθεση. Όταν δεν είναι, τα λόγια του θα σας κάνουν να αισθανθείτε σαν να είστε το χειρότερο πλάσμα στη Γη. Για έναν Ταύρο είναι πιο εύκολο να σας προσβάλλει παρά να εκφράσει τη αγάπη του για εσάς.

ratpack

Μοιραστείτε αυτό το άρθρο με τους φίλους σας!


Disqus Comments

Δείτε επίσης: