Κυριακή

Η Ζέτα Μακρυπούλια μοιράζεται τις σκέψεις της: «Τα συναισθήματα είναι η δύναμη μας»Η Ζέτα Μακρυπούλια δεν συνηθίζει να χρησιμοποιεί τα social media για να κάνει εξομολογήσεις ή να μοιραστεί τις σκέψεις της με τους διαδικτυακούς της φίλους. 

Χτες όμως θέλησε να κάνει μια τέτοιου είδους ανάρτηση και έγραψε στην προσωπική της σελίδα στο instagram σχετικά με τον θυμό και το συναίσθημα.

«Η σκέψη (άποψη) δημιουργεί το συναίσθημα. Το συναίσθημα είναι ενέργεια. Τα συναισθήματά μας είναι η δύναμη μας. Τα συναισθήματα κινούν το σώμα και η σκέψη το συναίσθημα. Έχουμε επιλογή να δημιουργήσουμε το συναίσθημα που θέλουμε να φέρουμε στη ζωή μας.

Να θυμάστε λοιπόν ότι κάθε φορά που βιώνουμε ένα συναίσθημα εκπέμπουμε την αντίστοιχη ενέργεια κι έτσι ελκύουμε ανθρώπους με αντίστοιχη ενέργεια. Μερικές φορές όταν για οποιοδήποτε λόγο αισθανθούμε πιεσμένοι ή θυμωμένοι, αρκεί απλώς να αλλάξουμε οπτική γωνία(σκέψη ή άποψη) και η διάθεση μας αμέσως θα αλλάξει!»

Δείτε τη φωτογραφία που δημοσίευσε:
*Μήνυμα της ημέρας* Η σκέψη (άποψη) δημιουργεί το συναίσθημα. Το συναίσθημα είναι ενέργεια. Τα συναισθήματά μας είναι η δύναμη μας. Τα συναισθήματα κινούν το σώμα και η σκέψη το συναίσθημα. Έχουμε επιλογή να δημιουργήσουμε το συναίσθημα που θέλουμε να φέρουμε στη ζωή μας. Να θυμάστε λοιπόν ότι κάθε φορά που βιώνουμε ένα συναίσθημα εκπέμπουμε την αντίστοιχη ενέργεια κι έτσι ελκύουμε ανθρώπους με αντίστοιχη ενέργεια. Μερικές φορές όταν για οποιοδήποτε λόγο αισθανθούμε πιεσμένοι ή θυμωμένοι, αρκεί απλώς να αλλάξουμε οπτική γωνία(σκέψη ή άποψη) και η διάθεση μας αμέσως θα αλλάξει! —————————————————————————— #feelings #thoughts #messageoftheday #powerwithin #instamood #mood #unleashthepowerwithin
Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από @ zeta_makripoulia_official στις


Μοιραστείτε αυτό το άρθρο με τους φίλους σας!


Disqus Comments

Δείτε επίσης: