BREAKING NEWS
latest

Τσάκι Τσαν: «Ποτό, τζόγος και πόρνες. Ήμουν ένα καθίκι»


Ο Τσάκι Τσαν, ο πρωταγωνιστής των καλύτερων ταινιών πολεμικής τέχνης, αποκαλύπτει για πρώτη φορά μέσα από την αυτοβιογραφία του που δημοσιεύθηκε στα Αγγλικά την Τρίτη, την μάχη του με το αλκοόλ, τις τακτικές επισκέψεις στα πορνεία, τη βίαιη συμπεριφορά αλλά και τις ”χωρίς όρια” χρηματικές σπατάλες.

Στο βιβλίο με το όνομα «Νever Grow Up» που κυκλοφόρησε για πρώτη φορά στη κινέζικη γλώσσα το 2015, ο διάσημος ηθοποιός εξομολογείται όλα όσα βίωσε με την άνοδό του στη φήμη και πως αυτή επηρέασε την ιδιωτική του ζωή.

Συγκεκριμένα, ο Τσάκι Τσαν αποκαλύπτει πως οι επισκέψεις του στα πορνεία ήταν τακτικές ενώ μια φορά ήταν τόσο πιωμένος που εκσφενδόνισε τον μικρό γιο του στην άλλη άκρη του δωματίου.

«Οδηγούσα μεθυσμένος όλη μέρα. Το πρωί θα τρακάριζα την Πόρσε και το βράδυ τη Μερσεντές. Βρισκόμουν συνέχεια σε μια διαρκή θολούρα». Μάλιστα, όπως γράφει ο ίδιος στο βιβλίο του μια φορά που οι φωτογράφοι προσπάθησαν να τραβήξουν φωτογραφία το τρακαρισμένο του αμάξι, απείλησε να τους χτυπήσει με γροθιά για κάθε φώτο που θα τον έβγαζαν.

«Ήμουν πραγματικά ένα καθίκι». Το ποτό, ο τζόγος και οι πόρνες ήταν η μεγαλύτερες ασχολίες του και απορροφούσαν τα περισσότερα χρήματα που έβγαζε.

Δεν είναι η πρώτη φορά που τα οικογενειακά προβλήματα βγαίνουν στην δημοσιότητα αφού το 2014 ο γιος του Τζόις καταδικάστηκε σε 6 μήνες φυλάκιση μετά τις κατηγορίες για την εμπλοκή του σε υπόθεση ναρκωτικών.

Τον προηγούμενο Μάιο, η κόρη του, Έττα, είχε δηλώσει πως είχε αναγκαστεί να κοιμηθεί κάτω από μια γέφυρα για να γλυτώσει από τους «ομοφοβικούς γονείς» της.

Ο Τσάκι Τσαν είναι παντρεμένος με την ηθοποιό Τζόαν Λιν από το 1999 ενώ παράλληλα είχε σχέση με μια πρώην βασίλισσα ομορφιάς με την οποία απέκτησε την Έττα.

Η αυτοβιογραφία του Τζάκι Τσαν κυκλοφόρησε μια εβδομάδα μετά την αναγγελία του γάμου της κόρης του Έττα με την σύντροφό της, την Καναδή «social media influencer» Άντι Ότομ.

Ο ηθοποιός δεν έχει απαντήσει στις κατηγορίες της κόρης του και το όνομά της δεν αναφέρεται καν στο βιβλίο.



 ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΤΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ ΣΑΣ

 ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ 

ΣΤΟ FACEBOOK Ή ΣΤΟ BLOGGER👇

« PREV
NEXT »

Facebook Comments APPID