BREAKING NEWS
latest

Survivor 2: Μεγάλος νικητής ο Ηλίας Γκότσης


Ο Ηλίας Γκότσης είναι ο θριαμβευτής του φετινού Survivor, καθώς επικράτησε στην τελευταία «μονομαχία», αυτή τη φορά στο Αλσος Βεΐκου, της Κατερίνας Δαλάκα. 

Η μονομαχία έγινε ανάμεσα σε  δύο δυνατούς παίκτες, οι οποίοι από την αρχή είχαν δείξει ότι μπήκαν για τον τίτλο και ότι θα το πολεμούσαν με όλες τους τις δυνάμεις. Έτσι, κατάφεραν μετά από πολλαπλές νίκες και ψηφοφορίες να φτάσουν στον μεγάλο τελικό του παιχνιδιού.

Στο αυτοσχέδιο πλατό που στήνεται κάθε χρόνο στο Αλσος Βεΐκου η Κατερίνα και ο Ηλίας υποδέχθηκαν την ετυμηγορία του κοινού λίγο πριν τη μία και μισή τα ξημερώματα του Σαββάτου. Στο άκουσμα της απόφασης του τηλεοπτικού κοινού που με την ψήφο του έχρισε τον Ηλία Γκότση survivor 2018, ο μεγάλος νικητής πνίγηκε στις αγκαλιές των συμπαικτών του, μέσα σε έναν πανζουρλισμό χειροκροτημάτων. Λίγα λεπτά πριν, ο ίδιος είχε δηλώσει πάντως ότι την αξία της νίκης μεγαλώνει ο άξιος αντίπαλος και τέτοιος ήταν η Κατερίνα. 

O Tούρκος δημιουργός και παραγωγός του παιχνιδιού Ατζούν Ιλιτζαλί μπήκε στο πλατό του Άλσους Βεϊκου λίγα λεπτά μετά τα μεσάνυχτα της Παρασκευής. Η Κατερίνα Δαλάκα έσπευσε να τον αγκαλιάσει, ενώ θερμά τον χαιρέτησε ο Σάκης Τανιμανίδης. Όπως είπε στη συνέχεια ο Σάκης Τανιμανίδης ο Ιλιτζαλί βρισκόταν στην Αμερική και ταξίδευσε στην Ελλάδα ειδικά για τον τελικό του παιχνιδιού. Ξκινώντας τον χαιρετισμό του στο κοινό, ο Τούρκος παραγωγός είπε «καλησπέρα» στα ελληνικά και εξέφρασε τη χαρά του για την πορεία του παιχνιδιού. Η σύζυγός του πάντως επέλεξε τη Μύκονο από το Άλσος Βεϊκου.

Αναστάτωση από την έφοδο νεαρών

Αναστάτωση επικράτησε λίγα λεπτά μετά τις εννέα στο Άλσος Βεϊκου, καθώς ομάδα περίπου 40 νεαρών που φορούσαν κράνη έκανε έφοδο στο χώρο όπου διεξάγεται ο τελικός του Survivor, πριν από λίγα λεπτά και ενώ η μετάδοση  είχε διακοπεί για να μεταδοθούν διαφημίσεις. 

Οι νεαροί άρχισαν να φωνάζουν υβριστικά συνθήματα και να πετάνε μπουκάλια με νερό και άλλα αντικείμενα στο κοινό.
Οι θεατές άρχισαν να κινούνται προς την έξοδο του θεάτρου ενώ οι υπάλληλοι της εταιρείας security έσπευσαν να απομακρύνουν τους νεαρούς, αλλά και να προστατεύσουν τον κόσμο. 

Οι νεαροί απομακρύνθηκαν και ειδοποιήθηκε η αστυνομία. Ενώ η τηλεόραση του ΣΚΑΙ μετέδιδε διαφημιστικά μηνύματα, ο Σάκης Τανιμανίδης επέστρεψε στο πλατό και σχολίασε το συμβάν απευθυνόμενος στο κοινό που βρισκόταν στο χώρο, λέγοντας, ότι «δύο πράγματα είναι απέραντα: Το σύμπαν και η ανθρώπινη βλακεία». 

Οταν τα πράγματα ηρέμησαν το παιχνίδι ξαναβγήκε στον αέρα με τον παρουσιαστή και τους δύο μονομάχους να εμφανίζονται εξαιρετικά ψύχραιμοι- σα να μην είχε συμβεί τίποτα. 

Κατάμεστο το Άλσος Βεϊκου

Ο χώρος που διεξήχθη ο τελικός στο Άλσος Βεϊκου ήταν κατάμεστος: Λίγο πριν τις 21:00 οι υπεύθυνοι της διοργάνωσης άνοιξαν τις πόρτες και έβαλαν μέσα όσους δεν είχαν πρόσκληση, προκειμένου να γεμίσει το θέατρο και να παρακολουθήσουν και εκείνοι από κοντά την όλη διαδικασία.  

Οι συμμετέχοντες του παιχνιδιού βρέθηκαν από νωρίς στο Γαλάτσι. Μαχητές και Διάσημοι μοίρασαν χαμόγελα και selfies στο κοινό που βρέθηκε στο Άλσος για να τους γνωρίσει από κοντά και να παρακολουθήσει τον τελικό.

Δείτε το βίντεο:





protothema



 ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΤΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ ΣΑΣ

 ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ 

ΣΤΟ FACEBOOK Ή ΣΤΟ BLOGGER👇

« PREV
NEXT »

Facebook Comments APPID