BREAKING NEWS
latest

Πλέον θα μπορείς να βάζεις και μουσική στα Instagram stories σου


Το Instagram έχει αρχίσει να κάνει σοβαρές αλλαγές και updates. Μετά το Instagram Tv και το να μη λαμβάνουμε πλέον notifications για το ποιος έκανε screenshot το story μας, εκπρόσωποι της επιτυχημένης πλατφόρμας δήλωσαν πως πλέον θα υπάρχει η δυνατότητα για προσθήκη μουσικής στα stories.

Συγκεκριμένα, από αυτή τη βδομάδα, οι χρήστες του Instagram επιτέλους θα μπορούν να εμπλουτίζουν τα stories τους με χιλιάδες τραγούδια ήδη διαθέσιμα απευθείας στην εφαρμογή αλλά και με καινούργια κομμάτια που προστίθενται καθημερινά.

Όπως καταλαβαίνεις, ακριβώς όπως επιλέγεις το GIF button τόσο καιρό για τις selfie σου πριν το γυμναστήριο ή στο brunch, τώρα θα μπορείς να σύρεις το Music button στο story σου και να βρίσκεις το σωστό soundtrack για τη στιγμή σου. Θα έχεις τη δυνατότητα και να προχωράς το κομμάτι επιλέγοντας το σημείο το οποίο σου αρέσει. Σύμφωνα με το Instagram, το τραγούδι θα ξεκινάει από τη στιγμή που το story σου ανοίγεται. Το θέμα δεν τελειώνει εδώ. Οι χρήστες θα έχουν τη δυνατότητα να διαλέξουν τραγούδι πριν καν αρχίσουν να γυρίζουν το βίντεο του story τους.

Το feature μουσικής στο Instagram προς το παρόν είναι διαθέσιμο σε επιλεγμένες χώρες. Ωστόσο, το app δουλεύει ώστε να μπορεί επεκταθεί σε όσες περισσότερες γίνεται. Για τώρα, η δυνατότητα επιλογής τραγουδιού είναι προσβάσιμη μόνο από χρήστες iOS, αλλά σύντομα θα έχουν τη δυνατότητα και οι Android users να το εντάξουν στη social media ζωή τους.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Chloë Sevigny (@chloessevigny) στις
savoirville.gr



 ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΤΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ ΣΑΣ

 ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ 

ΣΤΟ FACEBOOK Ή ΣΤΟ BLOGGER👇

« PREV
NEXT »

Facebook Comments APPID