BREAKING NEWS
latest

Ληστές έκλεβαν σουβλατζίδικα για να ανοίξουν... δικό τους


Μια απίστευτη συμμορία με ένα τρελό όνειρο συνέλαβε η Ελληνική Αστυνομία, χαλώντας τα σχέδια τους για τη δημιουργία ενός ολοκαίνουριου σουβλατζίδικου χρησιμοποιώντας κατά βάση κλεμμένο εξοπλισμό, μέχρι και κλεμμένα εμφιαλωμένα νερά.

Συγκεκριμένα, όπως διαβάζουμε εδώ, ένας 28χρονος και ένας 37χρονος συνελήφθησαν επ’ αυτοφόρω τη στιγμή που ξεφόρτωναν σε αποθήκη κλεμμένα εμφιαλωμένα νερά. Τα όργανα της Τάξης φαίνεται ότι παρακολουθούσαν εδώ και καιρό τους δράστες, αφού είχαν αρχίσει να κλέβουν λιθαράκι-λιθαράκι το καινούριο τους ψητοπωλείο. 

Οι δύο δράστες μαζί με άλλους δύο συνεργούς τους που αναζητούνται από την αστυνομία φαίνεται ότι είχαν ξεκινήσει ήδη από τον Απρίλιο αυτή τη σειρά από τέλειες ληστείες σε σουβλατζίδικα και εστιατόρια, κλέβοντας τρόφιμα, είδη κάβας και διάφορα μηχανήματα-εξοπλισμό κουζίνας, με τα οποία εφοδίαζαν κατάστημα-ψητοπωλείο, ιδιοκτησίας δύο εκ των κατηγορουμένων. Ωστόσο κάπως άδοξα μέσα στο καλοκαίρι η αστυνομία φαίνεται ότι τους αντιλήφθηκε και τους έκοψε τα φτερά πριν από τα εγκαίνια.

Μετά τη σύλληψη των δύο δραστών την ώρα που φόρτωναν κλεμμένα νεράκια, βρέθηκαν στο αυτοκίνητο που χρησιμοποιούσαν πλήθος μεταλλικών βαρελιών μπύρας, εμφιαλωμένα νερά, φιάλες αερίου, πιεστικά μηχανήματα νερού καθώς και διαρρηκτικά εργαλεία.

Μέχρι στιγμής, έχουν εξιχνιασθεί ένδεκα (11) περιπτώσεις διαρρήξεων-κλοπών από καταστήματα, σε διάφορες περιοχές της Αττικής (Άνοιξη, Δροσιά, Κηφισιά, Μαρούσι, Αγία Παρασκευή, Γλυφάδα, Νέα Φιλαδέλφεια και Νίκαια). Οι συλληφθέντες, οδηγήθηκαν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών, ο οποίος τους παρέπεμψε για κυρία ανάκριση.

Θα θέλαμε σίγουρα να γνωρίσουμε τον Ελ Προφεσόρ που κρύβεται πίσω από αυτό το αριστοτεχνικά στημένο πλάνο για αυτή τη σειρά ληστειών.

luben.tv



 ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΤΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ ΣΑΣ

 ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ 

ΣΤΟ FACEBOOK Ή ΣΤΟ BLOGGER👇

« PREV
NEXT »

Facebook Comments APPID