BREAKING NEWS
latest

Μουντιάλ 2018: Ουρουγουάη-Πορτογαλία 2-1


Το ταξίδι της ομάδας του Οσκαρ Ταμπάρες συνεχίζεται. Αν και δέχθηκε το πρώτο της γκολ στο Παγκόσμιο Κύπελλο της Ρωσίας, η Ουρουγουάη είχε έναν hot Καβάνι που πέτυχε δύο γκολ και ουσιαστικά απέκλεισε μόνος του την Πορτογαλία, την οποία δεν μπόρεσαν να βοηθήσουν περισσότεροι οι Ρονάλντο και Σάντος. 

Ξεπέρασε τα 500 λεπτά χωρίς να σκοράρει ο Κριστιάνο, ενώ ο Πέπε πέτυχε το γκολ Νο50 των Ιβήρων στη διοργάνωση. Αποχώρησε τραυματίας λίγο μετά το γκολ ο Καβάνι, προκαλώντας ανησυχία στην Celeste.

Φωτιά πήρε το ματς από νωρίς καθώς ύστερα από μακρινή μπαλιά ο Σουάρες κατέβασε και έκανε τη σέντρα από αριστερά και ο Καβάνι με κεφαλιά - δυναμίτη τίναξε τα δίχτυα του Ρουί Πατρίσιο για το 1-0. Η Πορτογαλία από εκείνο το σημείο και μετά δεν έχασε την κατοχή σε κανένα σημείο του αγώνα, όμως ένα σουτ του Ρονάλντο ένα λεπτό πριν το γκολ και η κεφαλιά του Φόντε στο 11' ήταν οι μοναδικές φάσεις για τους Ιβηρες. Η κατοχή για την ομάδα του Σάντος ήταν στο 64% - 34%, όμως εκείνος που απείλησε ήταν ο Σουάρες στο 22' με φάουλ του έβγαλε ο Ρουί Πατρίσιο. Η Ουρουγουάη παρέμεινε πίσω εκπληκτικά οργανωμένη και δεν είχε κανένα πρόβλημα να δώσει την μπάλα στην Πορτογαλία, η οποία έφτανε άνετα έξω από την περιοχή αλλά δεν μπορούσε να απειλήσει. Ετσι, χωρίς πολλές φάσεις έφυγαν τα πρώτα 45 με την Celeste μπροστά με 1-0.

Με γκολ ξεκίνησε και η επανάληψη. Στο 55' το κόρνερ εκτελέστηκε με πάσα από τους Πορτογάλους και από τη σέντρα του Γκερέιρο, ο Πέπε από την καρδιά της άμυνας έκανε με δυνατή κεφαλιά το 1-1. Δυστυχώς για την ομάδα του Σάντος όμως δεν έμεινε για πολύ, αφού στο 62' ο Μπετανκούρ έδωσε στην κόντρα στον Καβάνι και εκείνος με υποδειγματικό curler νίκησε ξανά τον Ρουί Πατρσίο για το 2-1. Και η εικόνα ήταν ξανά η ίδια. Με την Celeste να δίνει χώρο να μην κάνει λάθη πίσω και να έχει μέσους και μπάλα με τρελά τρεξίματα και πάθος. Στο 70' η Πορτογαλία έφτασε κοντά στο 2-2 αλλά μετά το λάθος του keeper, Μουσλέρα, ο Μπερνάρντο Σίλβα σούταρε ψηλά και στη συνέχεια - μετά και τον τραυματισμό του Καβάνι - πήρε ακόμα περισσότερα μέτρα αλλά η φάση που θα έφερνε νέα ισοφάριση δεν ήρθε ποτέ και η Ουρουγουάη πέρασε στα προημιτελικά...

Ουρουγουάη (Οσκαρ Ταμπάρες): Μουσλέρα, Κάσερες, Γοδίν, Χιμένες, Λασάλτ, Τορέιρα, Βεσίνο, Νάντες (80' Σάντσες), Μπετανκούρ (63' Κριστιάν Ροδρίγες), Σουάρες, Καβάνι (74' Στουάνι).

Πορτογαλία (Φερνάντο Σάντος): Ρουί Πατρίσιο, Πέπε, Φόντε, Ρικάρντο Περέιρα, Γκερέιρο, Γουίλιαμ Καρβάλιο, Αντριέν Σίλβα (65' Κουαρέσμα), Ζοάο Μάριο (85' Μανουέλ Φερνάντες), Μπερνάρντο Σίλβα, Γουέντες (74' Αντρέ Σίλβα), Ρονάλντο.


gazzetta.gr



 ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΤΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ ΣΑΣ

 ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ 

ΣΤΟ FACEBOOK Ή ΣΤΟ BLOGGER👇

« PREV
NEXT »

Facebook Comments APPID