BREAKING NEWS
latest

Tρεις κινήσεις που αν κάνει ένας άντρας θα κερδίσει κάθε γυναίκα


Αν οι άντρες σκέφτονταν έστω και λίγο όπως οι γυναίκες θα τις κέρδιζαν πιο εύκολα. Γιατί οι περισσότερες από αυτές, δεν θέλουν πολλά, θέλουν λίγα, αλλά ουσιαστικά.

Επίσης οι γυναίκες δίνουν σημασία σε πράγματα για τα οποία οι άντρες αδιαφορούν επειδή τα θεωρούν ασήμαντα.Το μυστικό λοιπόν είναι αυτοί να έδιναν σημασία σε εκείνα τα μικρά κι όμως τόσο μα τόσο σημαντικά πράγματα. ‘Ετσι, ο δρόμος προς την αγάπη θα ήταν πιο εύκολος και για τους δυο.

Αν  ένας άντρας θέλει να κατακτήσει μια γυναίκα και με τις μεθόδους που δοκίμασε και έχει εφαρμόσει μέχρι τώρα δεν τα κατάφερε, ας δοκιμάσει και τα παρακάτω. Oυσιαστικά αυτό που μετράει σε μια γυναίκα είναι να νιώσει ότι ένας άντρας είναι διατεθιμένος να επενδύσει σε κείνη συναισθηματικά, καθώς και να αισθανθεί υπολογίσιμη και σημαντική. Romance is not dead guys, όσο κι αν τον μαχαιρώνετε.

Λουλούδια

Ένα τεράστιο μπουκέτο με λουλούδια είναι πάντα μια πολύ καλή ιδέα. Και μάλιστα σε μια γιορτή ή στα γενέθλια, ημέρες που οι γυναίκες πάντα θυμούνται και οι άντρες πάντα ξεχνούν. 

Μην τα τσιγκουνευτείς όμως. Να είναι πολλά και εντυπωσιακά. Τρία τριαντάφυλλα παίρνουν τα αγόρια στο Γυμνάσιο με το χαρτζηλίκι που τους δίνει η γιαγιά τους. Να διαλέξεις μια όμορφη σύνθεση από λουλούδια και να τα στείλεις στο κορίτσι που σου αρέσει. 

Με κάρτα η οποία θα γράφει κάτι όχι σαχλό. Κατά προτίμηση στο γραφείο γιατί είναι σημαντικό να της φτιάξεις την ημέρα της γιορτής της με μια τόσο ωραία έκπληξη και να της δείξεις ότι δεν ντρέπεσαι να εκδηλώσεις το θαυμασμό σου διακριτικά μεν, αλλά κάπως δημόσια δε.

Ταξίδι

Κλείσε τα εισητήρια για έναν προορισμό στον οποίο δε θα μπορούσε να αντισταθεί. Για κάποιες είναι το Παρίσι για κάποιες άλλες οι Σευχέλλες, δε θα τα χαλάσουμε εκεί. Μην τη ρωτήσεις, απλά τόλμησε να κανονίσεις τα πάντα και μη φοβάσαι να σου πει το όχι. 

Το πιθανότερο είναι να μη σου το πει, εκτός αν είσαι πραγματικά κάθαρμα ή δεν της αρέσεις καθόλου μα καθόλου. Και αν είναι όντως η γυναίκα της ζωής σου μη σκεφτείς τα χρήματα. Η αξία του έρωτα είναι ανεκτίμητη. 

Αν πάλι πραγματικά δεν έχεις για ένα τέτοιο προορισμό τότε πήγαινέ τη στη Σαντορίνη ή στη Μονεμβασιά, πάντα υπάρχουν εναλλακτικές για κάτι όμορφο.

Spa treatment

Yπάρχουν εξαιρετικές θεραπείες σε spa centers για δυο άτομα και μια γυναίκα ποτέ μα ποτέ δε θα υποτιμούσε ένα τέτοιο δώρο, ειδικά αν το σκεφτόταν ένας άντρας. 

Ανάμεσα στα sessions θα μπορείτε έχοντας χαλαρώσει να μιλήσετε απολαμβάνοντας το τσάι σας και να έρθετε πιο κοντά σα να πίνατε έναν αδιάφορο καφέ ή σα να τρώγατε εναλλακτικά ένα φαγητό. 

Υπάρχει κάτι το spiritual σε αυτή τη διαδικασία το οποίο ανυψώνει την ανθρώπινη επαφή και κάνει τις γυναίκες να αισθάνονται πιο ελεύθερες στο  να ανοίξουν την καρδιά τους αφού νιώθουν όμορφα με το σώμα και το πρόσωπό τους μέσα από τις περιποιήσεις που θα λάβουν.

marieclaire.gr 




 ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΤΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ ΣΑΣ

 ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ 

ΣΤΟ FACEBOOK Ή ΣΤΟ BLOGGER👇

« PREV
NEXT »

Facebook Comments APPID