BREAKING NEWS
latest

Τηλεπαρουσιάστρια απολύθηκε on air για το «τολμηρό» της ντύσιμο!


Η 29χρονη παρουσιάστρια απηύθυνε ερώτημα μέσω των social media στον υπουργό Πληροφοριών για την ξαφνική απόλυσή της - Τι φορούσε την ημέρα που απολύθηκε.

Άφωνοι έμειναν οι τηλεθεατές της κρατικής τηλεόρασης στο Κουβέιτ ( (KTV1), όταν προς το τέλος του τηλεπαιχνιδιού «The Winning Touch» απολύθηκε στον αέρα η συμπαρουσιάστρια Amal Al Awadhi. Η 29χρονη γοητευτική μελαχρινή μετά την απόλυσή της κατέφυγε στα social media και ζήτησε από τον υπουργό Πληροφοριών διευκρινίσεις για τους λόγους της ξαφνικής απομάκρυνσής της από την εκπομπή.

Σύμφωνα με τα σχετικά δημοσιεύματα στον αραβικό Τύπο, κατά την διάρκεια της εκπομπής εξοργισμένοι τηλεθεατές παραπονέθηκαν για το προκλητικό ντύσιμο της παρουσιάστριας τον μήνα του Ραμαζανιού. Η ίδια, στον λογαριασμό της στο Instagram ανεβάζει φωτογραφίες με τα φορέματα που βάζει στην εκπομπή της και όταν απολύθηκε, πριν πέντε ημέρες, φορούσε ένα λευκό κοντομάνικο φόρεμα λίγο κάτω από το γόνατο. Αρκετοί χρήστες στα social media έγραψαν πως η αιτία της απόλυσης ήταν αυτό το φόρεμα.

Η εφημερίδα Arab Times, επικαλούμενη ανώνυμες πηγές, αναφέρει πως επανειλημμένα είχαν γίνει συστάσεις στην 29χρονη μελαχρινή παρουσιάστρια «επειδή προκαλούσε αρνητικές αντιδράσεις στα τελευταία επεισόδια της εκπομπής της και αυτό οδήγησε την διεύθυνση του καναλιού στην απόλυσή της». Από την μεριά της η παρουσιάστρια δηλώνει ότι δεν παραβίασε κανέναν όρο του συμβολαίου με το κανάλι και αναφέρει πως κατά την διάρκεια της εκπομπής άκουσε μια ανδρική φωνή να φωνάζει: «Βγάλτε από τον αέρα την Amal Al Awadhi τώρα ή θα κλείσω το κανάλι».

Φήμες αναφέρουν πως την απόλυση της παρουσιάστριας ζήτησε υψηλόβαθμος κρατικός αξιωματούχος, μια πληροφορία, όμως, που το κανάλι δεν επιβεβαιώνει.

protothema.gr



 ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΤΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ ΣΑΣ

 ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ 

ΣΤΟ FACEBOOK Ή ΣΤΟ BLOGGER👇

« PREV
NEXT »

Facebook Comments APPID