BREAKING NEWS
latest

Λυσσομανά με κάθε ευκαιρία η τουρκική αντιπολίτευση κατά της Ελλάδας


Λυσσομανά με κάθε ευκαιρία η τουρκική αντιπολίτευση κατά της Ελλάδας. Είτε πρόκειται για το θέμα των Τούρκων στρατιωτικών φυγάδων είτε για το FETO είτε για τα νησιά που έχει υπό κατοχή της η Ελλάδα, οι ηγέτες των κομμάτων της τουρκικής αντιπολίτευσης δε χάνουν ευκαιρία για επίθεση κατά της χώρας μας.

Την αρχή έκανε εχθές ο αρχηγός του κόμματος ΜΗΡ Ντεβλέτ Μπαχτσελί ο όποιος κατηγόρησε την Ελλάδα για σύμπραξη με το δίκτυο FETO

Ο Μπαχτσελί κατηγορώντας την Ελλάδα για την αποφυλάκιση των στρατιωτικών -μελών του FETO που είχαν διαφύγει εκεί, χαρακτήρισε τη στάση της Ελλάδας ως «άτιμη προδοσία» ενώ έφτασε να υποστηρίξει ότι η Ελλάδα μαζί με την οργάνωση του Γκιουλέν συμμετέχουν σε κοινό σχέδιο για την κατάληψη της Τουρκίας και των νησιών του Αιγαίου. Τώρα ποιων νησιών εννοούσε μόνο αυτός γνωρίζει.

«Aυτό δεν είναι μία άτιμη προδοσία; Αυτό δεν μετράει ως έχθρα απέναντί μας; Ποια δημοκρατία; Ποια ανθρώπινα δικαιώματα;» είπε ο επικεφαλής του MHP για να συνεχίσει:

«Η Ελλάδα που προστατεύει γκιουλενιστές "παίζει” με τα όρια της Τουρκίας. Οι τελευταίες εξελίξεις δείχνουν ότι οι γκιουλενιστές και η Ελλάδα σχεδιάζουν να εισβάλλουν στην Τουρκία. Στα δικά μας μάτια είναι το ίδιο. Το να υποθάλπει η Ελλάδα και να υποστηρίζει τρομοκράτες, καταστρέφει τις ανθρώπινες αξίες, υποβαθμίζει τους κανόνες καλής γειτονίας», δήλωσε ο εταίρος του Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν στις εκλογές της 24ης Ιουνίου.

Στη συνέχεια ο Μπαχτσελί προειδοποίησε ότι η Ελλάδα δεν πρόκειται να γλιτώσει.
«H Ελλάδα δεν πρόκειται να γλιτώσει. Η Ελλάδα που επιχειρεί να εισβάλλει στα νησιά του Αιγαίου, δεν πρέπει να παίζει με τα όρια της Τουρκίας περισσότερο».

Ο Μπαχτσελί όμως επανήλθε στο θέμα του FETO και της Ελλάδας λέγοντας στο ίδιο μήκος κύματος:

«Τα μέλη της FETO που στις 15 Ιουλίου έκαναν επιχείρηση  εισβολής,  μετά διέφυγαν στην Ελλάδα και τέθηκαν υπό προστασία. Η Ελλάδα που προστατεύει τα μέλη της FETO κάνει παιχνίδια με τα σύνορα της Τουρκίας.

Αυτές οι τελευταίες εξελίξεις καθιστούν εισβολείς FETO και Ελλάδα. Η προστασία των τρομοκρατών περιφρονεί το δίκαιο της καλής γειτονίας.

Η Ελλάδα να μην δοκιμάζει περαιτέρω την υπομονή του τουρκικού έθνους». 

Αλλά στο «χορό» των προκλητικών και επιθετικών δηλώσεων μπήκε και η «Γκρίζα Λύκαινα», Μεράλ Ασκενέρ του «Καλού Κόμματος».

Σε ένα νησί που είναι υπό «ελληνική κατοχή» σχεδιάζει να κάνει την πρώτη της επίσκεψη η

Σε ένα από τα 18 νησιά του Αιγαίου που ισχυρίζεται ότι είναι τουρκικά θα είναι η πρώτη επίσημη επίσκεψη της υποψήφιας του «Καλού Κόμματος» Μεράλ Ασκενέρ εάν εκλεγεί στις 24 Ιουνίου, όπως δήλωσε σε προεκλογική συγκέντρωσή της στη Γιάλοβα.

Στη συνέχεια όπως δήλωσε θα πάει στην Κύπρο.

«Άφησες να πάρουν τα 18 νησιά. Είναι υπό κατοχή. Από εδώ στη Γιάλογα το λέω για πρώτη φορά, να με αξιώσει ο Αλλάχ και να το επιτρέψει ο λαός μου δείχνοντας την ευγένειά του να εκλεγώ και η πρώτη επίσημη επίσκεψή μου να είναι σε ένα από τα 18 νησιά.»

«Μετά θα πάω στην Κύπρο», είπε η Μεράλ Ακσενέρ. Για την Κύπρο είπε ότι«δεν είναι μόνο η μικρή μας πατρίδα, είναι ταυτόχρονα και η καρδιά μας».

pronews.gr



 ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΤΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ ΣΑΣ

 ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ 

ΣΤΟ FACEBOOK Ή ΣΤΟ BLOGGER👇

« PREV
NEXT »

Facebook Comments APPID