BREAKING NEWS
latest

Άγρια ληστεία σε μίνι μάρκετ στη Θεσσαλονίκη – Μαχαίρωσε την ιδιοκτήτρια – Το φρικτό μυστικό του δράστη!


Αστυνομικός εκτός υπηρεσίας κατάφερε να ακινητοποιήσει τον ληστή που μαχαίρωσε την άτυχη γυναίκα. Πανικός μετά τη ληστεία σε μίνι-μάρκετ στη Χαριλάου Θεσσαλονίκης…

Επ’ αυτοφώρω συνελήφθη 46χρονος για ένοπλη ληστεία, την οποία διέπραξε, χθες το μεσημέρι (24-06-2018), σε μίνι-μάρκετ στη Χαριλάου Θεσσαλονίκης. Ο συλληφθείς κατηγορείται ότι τραυμάτισε με μαχαίρι την 60χρονη υπάλληλο της επιχείρησης, όταν εκείνη βγήκε να καλέσει σε βοήθεια.

Αστυνομικός, ο οποίος βρισκόταν εκτός υπηρεσίας, αντιλήφθηκε τον δράστη κι έπειτα από καταδίωξη τον ακινητοποίησε, με συνέπεια να συλληφθεί από δικυκλιστές της ομάδας ΔΙ.ΑΣ. που κλήθηκαν στο σημείο, ενώ η 60χρονη υπάλληλος μεταφέρθηκε με σταθμό του ΕΚΑΒ σε νοσηλευτικό ίδρυμα της πόλης για την αντιμετώπιση των τραυμάτων της.

Ο ληστής που παλιότερα είχε γίνει δολοφόνος
Από την αστυνομική έρευνα που ακολούθησε διαπιστώθηκε ότι ο 46χρονος καταζητείτο για ανθρωποκτονία που τελέστηκε, τον Ιούλιο του 2012, στο Λιτόχωρο Πιερίας, όταν, για ασήμαντη αφορμή, φέρεται να τραυμάτισε θανάσιμα 40χρονο, με αιχμηρό αντικείμενο.

Ο 46χρονος είχε ταυτοποιηθεί άμεσα ως δράστης εκείνης της δολοφονίας, αλλά παρότι εκδόθηκαν εντάλματα σύλληψης εις βάρος του και παραπέμφθηκε με βούλευμα να δικαστεί για ανθρωποκτονία εκ προθέσεως διέφευγε τη σύλληψή του μέχρι χθες, οπότε και διέπραξε τη ληστεία, η λεία της οποίας φέρεται να ήταν 210 ευρώ.


Στην κατοχή του 46χρονου βρέθηκαν, εκτός από το χρηματικό ποσό που απέσπασε, ένα μαχαίρι, μία πτυσσόμενη μεταλλική ράβδος και διαρρηκτό εργαλείο. Η νέα δικογραφία που σχηματίστηκε εναντίον του και με την οποία οδηγείται στον εισαγγελέα, αφορά τα αδικήματα της απόπειρας ανθρωποκτονίας, της ληστείας, της αντίστασης και της παράβασης του νόμου για τα όπλα.

pentapostagma.gr



 ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΤΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ ΣΑΣ

 ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ 

ΣΤΟ FACEBOOK Ή ΣΤΟ BLOGGER👇

« PREV
NEXT »

Facebook Comments APPID