Δευτέρα

Έβρισαν την Κουντουρά στα Χανιά, στα εγκαίνια του γραφείου των ΑΝ.ΕΛΈνταση και επεισόδια σημειώθηκαν λίγο πριν τις 7.30 το απόγευμα έξω από τα γραφεία των Ανεξαρτήτων Ελλήνων στα Χανιά.

Συγκεκριμένα, τα επεισόδια προκάλεσε ομάδα ατόμων που ήταν έξω από το Μέγαρο Πάνθεον στην οδό Κριάρη, όσο ήταν σε εξέλιξη τα εγκαίνια των νέων γραφείων, παρουσία της υπουργού κας Έλενας Κουντουρά.

Η ένταση δημιουργήθηκε όταν πολίτες άρχισαν να καταφέρονται εναντίον της κας Κουντουρά, με αφορμή την χθεσινή υπογραφή της συμφωνίας Ελλάδας-Σκοπίων.

Οι διαμαρτυρόμενοι βρέθηκαν στο σημείο από νωρίς, αποδοκιμάζοντας την υπουργό κατά την είσοδό της στο Μέγαρο.

Η ίδια σε δηλώσεις της για όσους παραιτήθηκαν από το συγκυβερνόν κόμμα είπε πως όλοι είμαστε υπεύθυνοι των πράξεών μας, τονίζοντας ότι οι Ανεξάρτητοι Έλληνες δεν πρόκειται να υπερψηφίσουν τη συμφωνία για το ονοματολογικό της γείτονος χώρας όταν και αν έρθει στο κοινοβούλιο, “σταθεροί στις δεσμεύσεις και τις αρχές μας” όπως έκλεισε:

Τα εγκαίνια τελέστηκαν με τον αγιασμό των νέων γραφείων, ενώ ακολούθησε σύσκεψη με την υπουργό και τα στελέχη της συντονιστικής οργάνωσης Χανίων έως το βράδυ τις ίδιας ημέρας.


zarpanews.gr

Μοιραστείτε αυτό το άρθρο με τους φίλους σας!


Disqus Comments

Δείτε επίσης: