BREAKING NEWS
latest

Η εκπρόσωπος Τύπου του Λευκού Οίκου, φαίνεται να λυγίζει μετά από ερώτηση μαθητή


Σκούρα φαίνεται ότι τα βρήκε η εκπρόσωπος Τύπου του Λευκού Οίκου, Σάρα Σάντερς, απέναντι σε έναν 13χρονο μαθητή. 

Ο Benje Choucroun, δημοσιογράφος της μαθητικής εφημερίδας TIME for Kids και κατά τη διάρκεια της καθημερινής ενημέρωσης από το Λευκό Οίκος, ρώτησε την Σάντερς: 

«Πρόσφατα στο σχολείο μου κάναμε μια άσκηση ετοιμότητας. Κάτι που επηρεάζει δραματικά τόσο τη δική μου ψυχική υγεία όσο και των συμμαθητών μου είναι το ότι φοβόμαστε μήπως εμείς οι ίδιοι ή κάποιος φίλος μας σκοτωθεί από πυροβολισμό μέσα στο σχολείο. Θα θέλατε να μου πείτε τι έχει κάνει μέχρι σήμερα η διοίκηση για να αποτρέψει περισσότερες τέτοιες τραγωδίες στο μέλλον;»

Αν και ο πιτσιρικάς διαβάζει την ερώτηση από ένα χαρτί, προκαλεί ρίγη συγκίνησης. Ακόμη και στην ίδια τη Σάντερς, η οποία, μητέρα τριών παιδιών, φαίνεται να λυγίζει και η φωνή της να σπάει, ενώ απαντά στον 13χρονο.

«Νομίζω, ότι ως παιδί και βεβαίως ως γονέας, δεν υπάρχει κάτι που να με τρομοκρατεί περισσότερο από ένα παιδί που πηγαίνει στο σχολείο και δεν νιώθει ασφάλεια, και πραγματικά λυπάμαι που νιώθετε έτσι. Αυτή η κυβέρνηση λαμβάνει σοβαρά υπόψη το ζήτημα και η επιτροπή σχολικής ασφάλειας που έχει συστήσει ο Πρόεδρος θα συνεδριάσει εκ νέου αυτήν την εβδομάδα, μία επίσημη συνάντηση προκειμένου να συζητηθούν οι καλύτεροι τρόπο για το πώς μπορούμε με τις δικές μας δυνάμεις να προστατεύσουμε τα παιδιά μας στα σχολεία μας και να τους κάνουμε να νιώθουν ασφαλή και να κάνουμε τους γονείς τους να νιώθουν καλά», απάντησε η Σάντερς. 






 ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΤΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ ΣΑΣ

 ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ 

ΣΤΟ FACEBOOK Ή ΣΤΟ BLOGGER👇

« PREV
NEXT »

Facebook Comments APPID