BREAKING NEWS
latest

Τι είναι το Penis Facial και γιατί το κάνουν οι διάσημες;


Τον τελευταίο καιρό μια νέα θεραπεία ομορφιάς έχει κάνει την εμφάνισή της στο εξωτερικό και δεν είναι λίγες οι διάσημες κυρίες που θέλησαν να την δοκιμάσουν.

Το Penis Facial είναι μια ιδιαίτερη θεραπεία προσώπου που έχει ώς στόχο την αναζωογόνηση και την ανανέωσή της επιδερμίδας. Η Cate Blanchett, η Sandra Bullock, η Jennifer Aniston, η Emilia Clarke και η Anne Hathaway είναι κάποιες από τις celebrities που δοκίμασαν τη θεραπεία και έμειναν απόλυτα ικανοποιημένες.

Η εν λόγω θεραπεία έγινε viral όταν η Cate Blanchett σε συνέντευξη που παραχώρησε στη Vogue Australia, ανέφερε ότι δοκίμασε πρώτη φορά αυτή τη θεραπεία με τη συμπρωταγωνίστριας της στο Ocean's 8, Sandra Bullock. Συγκεκριμένα είπε: «Γνώρισα την Georgia Louise, ειδικό που εφαρμόζει το penis facial στη Νέα Υόρκη, και μου σύστησε αυτή τη θεραπεία. Δεν ήξερα ακριβώς τι έιναι καθώς είχε μια μυρωδιά που θύμιζε εκείνη του σπέρματος».

Το πραγματικό όνομα της εν λόγω θεραπείας είναι Hollywood EGF δηλαδή επιδερμικός αυξητικός παράγοντας και δημιουργήθηκε αποκλειστικά για την Bullock κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων της ταινία της. Η μυρωδιά του σπέρματος που περιέγραψε η Blanchett δεν απέχει πολύ από την πραγματικότητα. Ο ορός που χρησιμοποιείται στο πρόσωπο προέρχεται από κύτταρα της ...επίμαχης περιοχής (penis=φαλλός) που έχει αφαιρεθεί με περιτομή από νεογέννητα μωρά στην Κορέα.

Μπορεί να ακούγεται τρελό, όμως οι δερματολόγοι συμφωνούν ότι ενεργοποιεί τον μηχανισμό επιδιόρθωσης του δέρματος διεγείροντας το κολλαγόνο, σημαντικό δομικό στοιχείο του δέρματος που το κάνει να δείχνει λαμπερό και δυνατό. O δερματολόγος, Dennis Gross, αναφέρει: «Υπάρχουν επιστημονικά στοιχεία που δείχνουν ότι αυτή η θεραπεία λειτουργεί αποτελεσματικά. Προσωπικά, χρησιμοποιώ αυτή την τεχνική για βαθιά απελευθέρωση θρεπτικών ουσιών που προάγουν το κολλαγόνο, διατηρούν ενυδατωμένο το δέρμα, όπως είναι η βιταμίνη C και το υαλουρονικό οξύ». 

Η Louise, πριν εφαρμόσει τον ορό, καθαρίζει πολύ καλά την επιδερμίδα και φτιάχνει ένα peeling με σκοπό να απομακρυνθούν τα νεκρά κύτταρα από την επιδερμίδα του προσώπου.

Η ίδια μάλιστα, ανέφερε ότι δέχεται χιλιάδες μηνύματα από celebrities που θέλουν να δοκιμάσουν το penis facial. Ακόμα, δεν δίστασε να αποκαλύψει: «Η μέθοδος αυτή δεν είναι η πιο περιέργη που υπάρχει. Θυμάμαι τη στιγμή που χρησιμοποίησα πλακούντα από γουρούνι (!) σε μια πελάτισσα, διότι ήταν vegan, και αυτό δεν είχε και τόσο καλό αποτέλεσμα».

Αν θέλετε να δείτε τα αποτελέσματα της θεραπείας πάνω σας θα πρέπει να μπείτε στη λίστα αναμονής της Georgia Louise στη Νέα Υόρκη, και να περιμένετε δύο χρόνια. Η τιμή της θεραπείας αγγίζει σχεδόν τα 600 ευρώ.

gynaikamagazine.gr



 ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΤΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ ΣΑΣ

 ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ 

ΣΤΟ FACEBOOK Ή ΣΤΟ BLOGGER👇

« PREV
NEXT »

Facebook Comments APPID