Κυριακή

H πρώην του Πρίγκιπα Χάρι έσκασε από τη ζήλια τηςΌλοι χαμογελούσαν, τραγουδούσαν, κοίταζαν με θαυμασμό την Μέγκαν Μαρκλ και τον Πρίγκιπα Χάρι, μόνο μία έδειχνε να μην το απολαμβάνει καθόλου κι αυτή ήταν η πρώην του Πρίγκιπα. 

Ο λόγος για την Τσέλσι Ντέβι, πρώην του Πρίγκιπα Χάρι, η οποία είχε σχέση με τον Πρίγκιπα για 7 ολόκληρα χρόνια.

Η ίδια, λοιπόν, κατάφερε να γίνει viral σε Twitter και Facebook με την γκριμάτσα της την ώρα που ο πρώην της και γαλαζοαίματος αντάλλαζε όρκους με την Μέγκαν Μαρκλ. Εχοντας την έκφραση «γιατί δεν είμαι εγώ εδώ», η Τσέλσι Ντέβι φαινόταν κάπως εκνευρισμένη και στεναχωρημένη, πράγμα που και οι χρήστες του διαδικτύου δεν άφησαν ασχολίαστο.

«Μοιάζει σαν να θέλει να κλάψει» ή «Δείτε την φάτσα της», ήταν μόνο μερικά σχόλια από το Twitter, ενώ μέχρι και ο σχολιαστής του BBC δεν κρατήθηκε την ώρα του live και σχολίασε «Να, όταν η πρώην (σ.σ του Πρίγκιπα Χάρι) εμφανίζεται στον γάμο».

Να σημειωθεί πως ακόμη μία πρώην του Πρίγκιπα Χάρι παρευρέθηκε στον γάμο του, η Κρεσίντα Μπόνας, καθώς ο 33χρονος γαλαζοαίματος έχει κρατήσει φιλικές σχέσεις και με αυτό η Μέγκαν Μαρκλ δεν έχει κανένα πρόβλημα.


Μοιραστείτε αυτό το άρθρο με τους φίλους σας!


Disqus Comments

Δείτε επίσης: