Το ερωτικό ποίημα της Μέγκαν Μαρκλ για τον πρίγκιπα Χάρι

0

Έκλεψε την παράσταση η Μέγκαν Μαρκλ στην δεξίωση που οργάνωσε ο πρίγκιπας Κάρολος για τον γάμο του Χάρι με την Αμερικανίδα πρώην ηθοποιό στην έπαυλη Φρόγκμορ Χάους, η οποία βρίσκεται σε απόσταση περίπου 1 χλμ από τα ανάκτορα του Ουίνδσορ.

Οι 200 καλεσμένοι είχαν την ευκαιρία να ακούσουν την Μέγκαν να απαγγέλλει το ποίημα που έγραψε για τον πρίγκιπά της, όπως αποκάλυψε στον βρετανικό Τύπο ένας από τους καλεσμένους, διατηρώντας την ανωνυμία του.

Η νέα δούκισσα του Σάσεξ σηκώθηκε όρθια και απήγγειλε το ερωτικό ποίημα που ανέφερε ότι «αισθάνεται ευλογημένη που γνώρισε τον πρίγκιπά της και ήταν έρωτας με την πρώτη ματιά». Οι καλεσμένοι συγκινήθηκαν και ένα δάκρυ λέγεται πως κύλησε από τα μάτια του εγγονού της βασίλισσα Ελισάβετ, σύμφωνα με την Sun.

«Διάβασε το ποίημα της ως επαγγελματίας ηθοποιός. Οι περισσότεροι μέσα στην αίθουσα βούρκωσαν μέχρι που έφθασε στα τελευταία λόγια. Ο Χάρι έδειχνε τόσο υπερήφανος και σκούπισε ένα δάκρυ. Μίλησε για το πρώτο τους ραντεβού και πώς ερωτεύτηκε με την πρώτη ματιά. Η Μέγκαν είπε πως ήξερε από την αρχή ότι είχε γνωρίσει τον πρίγκιπά της και ανέφερε πόσο ευλογημένη και τυχερή αισθάνεται που βρήκε μια τόσο βαθιά αγάπη», αποκάλυψε ένας από τους καλεσμένους.

Το ζευγάρι βγήκε για πρώτη φορά «ραντεβού στα τυφλά» τον Ιούλιο του 2016. Την συνάντηση είχε οργανώσει η επιστήθια φίλη της Μέγκαν, η σχεδιάστρια μόδας Μίσα Νόνου.

newsbeast.gr
Μοιραστείτε το άρθροΣτείλτε το σε φίλους ή αποθηκεύστε τον σύνδεσμο για αργότερα.
Η συζήτηση συνεχίζεται

Η άποψή σας έχει αξία

Μοιραστείτε τη γνώμη σας για το άρθρο και συμβάλετε σε έναν χρήσιμο, τεκμηριωμένο και πολιτισμένο διάλογο.

  • Σεβασμός στους συνομιλητές
  • Σχόλια σχετικά με το θέμα
  • Χωρίς προσβολές ή προσωπικά δεδομένα
Γράψτε το σχόλιό σας Τα σχόλια εκφράζουν τους συντάκτες τους και μπορεί να ελέγχονται σύμφωνα με τους κανόνες συμμετοχής.
Σχόλια αναγνωστών

Δεν υπάρχουν σχόλια

Facebook Comments APPID